Nieuwe mascotte voor Walygator-parken

Walygator Parc Sud-Ouest en Walygator Parc Grand Est hebben sinds dit jaar een nieuwe mascotte. Zijn naam is Waly en hij is een krokodil. Onbevreesd, zelfverzekerd en ondeugend, zo wordt Waly omschreven.

 

Bezoekers van de Franse pretparken Walygator Parc Sud-Ouest en Walygator Parc Grand Est kunnen sinds dit jaar kennismaken met de nieuwe mascotte Waly. Waly is een onbevreesde, zelfverzekerde en ondeugende krokodil. Beide parken hebben sinds dit jaar ook een andere naam gekregen. Vorig jaar was er nog maar één Walygator Parc in Frankrijk, gelegen in Metz. Maar toen Walibi Sud-Ouest ook de naam Walygator Parc kreeg werd bij beide parken de regio in de naam vermeld.

Beide parken hebben ook een nieuw parkplan gekregen met daarop de nieuwe logo’s van de Walygator-parken. De Walygator-parken zijn in handen van Aspro Parks, dit is ook de eigenaar van het Boudewijn Sea Park in Brugge.

 

Bron en foto’s: Walygator