Site info

Wie zijn wij?

Themeparkfreaks.eu is een website die beheerd wordt door vrijwillige pretparkfans. Themeparkfreaks.eu heeft geen commerciële doelstellingen, de kosten worden enkel en alleen gedekt door inkomsten van advertenties. Onze medewerkers proberen tevens onze website zo objectief mogelijk te houden.

Voor de pretparken.
Wij zijn steeds vragende partij om nauw samen te werken met diverse pretparken. Pretparken die een nieuwsbericht willen delen of graag willen samenwerken op welke manier dan ook, kunnen dat meedelen via het invulformulier. Pretparken die ons op hun mailinglist willen plaatsen voor het ontvangen van de laatste updates, mogen dat doen met het volgende e-mailadres: pers@themeparkfreaks.eu.

Voor de fans.
Themeparkfreaks.eu is steeds op zoek naar fans die graag hun steentje willen bijdragen tot onze website. Heb jij nog oude foto’s, video’s, brochures of wat dan ook? Dan kan je steeds contact met ons opnemen via het invulformulier.

Foto’s gebruiken
Foto’s van deze website gebruiken of delen op het internet en andere media is toegelaten onder enkele voorwaarden. Ten eerste dient iedere publicatie steeds vergezeld te zijn van een bronvermelding dmv een verwijzing naar de website (http://themeparkfreaks.eu). Ten tweede dient steeds toelating gevraagd te worden voor foto’s die gebruikt worden voor commerciële doeleinden, contacteer ons hiervoor via het invulformulier. Als laatste geldt dat geen van de gepubliceerde foto’s bewerkt of aangepast mogen worden zodat ze eventueel zonder bronvermelding gedeeld zouden kunnen worden.

Berichten gebruiken
Nieuwsberichten en andere artikelen vanop Themeparkfreaks mogen enkel gebruikt worden wanneer ze vergezeld zijn van een duidelijke bronvermelding namelijk www.themeparkfreaks.eu. Wanneer deze berichten bovendien overgenomen worden op het internet, dienen deze vergezeld te zijn van een aanklikbare link; hetzij www.themeparkfreaks.eu.

Video’s gebruiken
Iedere video op Themeparkfreaks is vrij te gebruiken en te delen door ieder die dat wenst. Wanneer een video bewerkt wordt voor bijvoorbeeld een compilatie vragen wij een bronvermelding in de eindgeneriek (www.themeparkfreaks.eu).