Kingoland opent nieuwe waterattractie Octopus Splash Attack

Na een verlengde winterstop door de coronacrisis kon het Franse pretpark Kingoland op 12 juni 2021 haar poorten weer openen. Dat was meteen ook het moment dat de bezoekers de nieuwe attractie Octopus Splash Attack konden ontdekken.

 

Kingoland is een bescheiden Frans park, dat aankleding hoog in het vaandel draagt. Dit park opende vorig jaar de nieuwe achtbaan Gold Rush, die volledig in westernthema gestopt werd. Ook de rest van het park puilt uit van de themaobjecten en aankleding.

Nieuw voor dit jaar is de waterattractie Octopus Splash Attack. Het gaat om een Splash Battle in een piratenthema. Ze werd gebouwd door de Italiaanse fabrikant Zamperla. Bezoekers kunnen hierin telkens met vier personen plaatsnemen, ieder met zijn eigen waterkanon. Op deze manier kan men elkaar en omstaanders natspuiten.

Bron & foto’s: Kingoland