Werking Park Trips

Hoe werkt Park Trips?

Om zelf activiteiten te plannen via Park Trips moet je je eerst aansluiten op de facebookgroep. Dit doe je door op ‘Word lid van deze groep’ te klikken. Een beheerder zal dan je verzoek goedkeuren. Deze goedkeuring is enkel vereist om nepaccounts of mensen met slechte bedoelingen buiten te houden, Park Trips is vrij voor iedereen dus is deze goedkeuring een formaliteit.

 

1. Evenement aanmaken

Bij Park Trips maakt men zelf de evenementen aan. Dit doe je door naar het tabbladje ‘Evenementen’ te gaan.

2015-04-16_164941

Klik hier op de knop ‘Evenement aanmaken’.

2015-04-16_165155

Je krijgt een venster waar je allerlei informatie over het evenement moet invullen. Geef je evenement een naam. Voeg wat meer informatie over de activiteit in bij ‘Details’, de locatie waar de activiteit gaat plaatsvinden geef je in bij ‘Waar’ (bij meerdaagse of meerdere activiteiten op één dag kan je hier de eerste locatie of vertrekplaats ingeven).

Geef het evenement zeker een datum mee. Indien nodig, ook een einddatum. Heb je nog geen specifieke datum, kies dan een mogelijke datum en bespreek de data op de pagina van het evenement zelf.

Bij ‘Privacy’ staat automatisch ‘Park Trips (PT)’ aangeduid. Dat betekent dat enkel de mensen die bij de facebookgroep van Park Trips zijn aangesloten op dit evenement kunnen reageren. Zo voorkom je dat je evenement massaal wordt gedeeld en het evenement uitgroeid tot een massa evenement dat niet meer te controleren valt. Het vierkantje ‘Alle leden uitnodigen’ staat ook automatisch aangevinkt waardoor iedereen in de facebookgroep van Park Trips een uitnodiging krijgt voor het evenement.

 

2. De verschillende tabbladen

2015-04-16_164941

Park Trips:

De timeline van de facebookgroep. Hierop kan men berichten posten, evenementen of foto’s delen,…

Leden:

Een overzicht van al degenen die aangesloten zijn bij de facebookgroep van Park Trips.

Evenementen:

Een overzicht van alle geplande evenementen.

Foto’s:

Plaats waar men foto’s kan posten en bekijken indien ze betrekking hebben met Park Trips of pretparken/dierentuinen.

Bestanden:

Overzicht van alle bestanden die geupload zijn en waar je zelf documenten kan uploaden. Hier kan je bijvoorbeeld het reglement terugvinden of het reisschema van een meerdaagse trip.

 

 

Vragen of opmerkingen?

Stel de vraag op onze facebookgroep of contacteer onze oprichter Timothy Meersman op onderstaand emailadres.

timothy@themeparkfreaks.eu