Nieuwe thrillride Bakken wordt volop getest

Het Deense pretpark Bakken zal dit jaar de nieuwe thrillride Super Nova openen. Deze attractie wordt momenteel bij de Nederlandse bouwer KMG Rides volop getest. Zo kunnen we de attractie al in actie zien en de lichtshow ontdekken.

 

Het oudste pretpark ter wereld, Bakken, opent dit jaar een nieuwe attractie met Super Nova, een soort frisbee met hoog thrillgehalte. Men neemt plaats in een pendel die ronddraait en heen en weer zwaait. Dit type attractie wordt een Freak Out genoemd en wordt gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG. Wanneer je het hoogste punt bereikt, hang je ongeveer 21 meter boven de grond.

 

Het is bij deze fabrikant dat de attractie momenteel volop getest wordt.

 

 

Om plaats te maken voor de nieuwkomer nam men afscheid van Extreme. Extreme was een attractie gebouwd door de Italiaanse bouwer Moser Rides. Dit type noemt men de Speed Flip.

 

 

Bron en foto: KMG, Bakken