Walibi Holland toont eerste ontwerpen vernieuwde Speed Zone

Bij Walibi Holland gaat de Festivalization van het park verder. Dit jaar neemt men de Speed Zone onder handen. In deze zone krijgen Space Shot, Goliath en G-Force een nieuw kleedje. We kregen alvast een voorsmaakje op de veranderingen.

 

Onlangs deelde Walibi Holland op haar facebookpagina enkele afbeeldingen van het nieuwe uiterlijk van enkele attracties in de Speed Zone van het park. We krijgen nog geen volledig plaatje te zien, maar kunnen al een beetje een beeld vormen van de veranderingen.

 

Goliath

Mega Coaster Goliath krijgt een vernieuwd stationsgebouw. Dit gebouw zal het uiterlijk krijgen van een modelbouwset waarbij de onderdelen nog uit het frame moeten gehaald worden.

 

G-Force

Enterprise attractie G-Force wordt voorzien van een nieuw kleurtje, dit wordt grijs met rood.

 

Mission Control

Het horecapunt zal ook een nieuwe uitstraling krijgen, hier zien we een chromen grill van een auto in het uithangbord verschijnen.

 

Space Shot

Bij Spaceshot zien we een industriële look met olievaten

 

Verder krijgt ook de kleine vrijevaltoren een nieuwe look en naam.

 

Festivalization

Sinds 2018 doet Walibi Holland aan Festivalization. Met het project wordt de gewerkt aan een verandering van de uitstraling in de verschillende gebieden in het attractiepark. Hierbij heeft Walibi zich laten inspireren door de stijl van verschillende grote steden en festivals. De eerste zone die onder handen genomen werd was de mainstreet vlakbij de ingang van het park. Vorig jaar opende dan weer het themagebied Wilderness, met daarin de RMC achtbaan Untamed.

 

Bron en foto’s: Walibi Holland