OK Corral opent nieuwe unieke attractie in 2023

Na een jaartje zonder nieuwe attractie in 2022, maar drie nieuwe attracties in 2021, opent het Franse pretpark OK Corral dit opnieuw een nieuwe attractie. Ditmaal kozen ze voor een bekend model, maar dan in een xl uitvoering, die nog uniek is.

 

De nieuwe attractie voor het park zal Grande Ourse heten. En zoals de naam het al vermeld, zal ze gethematiseerd worden naar een beer. Het type attractie is vrij uniek, er zijn er wereldwijd maar drie van te vinden. Van deze drie staat er zelfs geen enkele in Europa, dus heeft het park een Europese primeur beet.

De nieuwe attractie wordt immers een Kontiki XL van Zierer. De kleine modellen kennen we allemaal. Die kom je vaak tegen, maar deze extra grote variant is dus een Europese primeur. De attractie zal 25m groot zijn, zal 360° kunnen ronddraaien en zal plaats bieden aan 40 mensen.

De openingsdatum van de attractie is nog niet vermeld. Hopelijk kunnen we u hierover later meer vertellen.

 

 

Bron en foto’s: OK Corral