Drie nieuwe attracties geopend in nieuw themagebied bij Ok Corral

Het Franse pretpark Ok Corral breidde dit jaar uit met een nieuw themagebied in Mexicaanse stijl. In dit gebied kwamen drie nieuwe attracties te staan, gebouwd door de Italiaanse fabrikant Technical Park. De spectaculairste attractie is er eentje van het type Aerobat Rush Flight, waarbij je zelf je stoeltje ondersteboven kan doen draaien.

 

Ok Corral, gelegen in het Franse Cuges-les-Pins, tussen Marseille en La Ciotat, is een park dat volledig in het teken staat van de cowboys. Dit jaar breidde het park uit met de themazone Mexico. In deze zone bouwde het park drie nieuwe attracties. De grootste werd Voladores, een attractie van het type Aerobat Rush Flight. Bij deze Voladores gaat de molen aan het draaien en moet je met behulp van de vleugels zelf de wind vangen, om zo koprollen te maken.

Nog nieuw is de attractie Tequil Abeille, eveneens gebouwd door Technical Park. Bij deze molen gaat de middenas draaien en gaan de bijtjes waarin je plaatsneemt omhoog en omlaag. Tenslotte opende ook de Koggenmolen Piñata. In deze kleurrijke molen ga je snel voor- en achteruit. De attractie heeft als bakjes de typische Piñatas, die in Mexico vol snoepgoed gestopt worden en dan geblindeerd moeten opengeslagen worden.

 

Bron en foto’s: OK Corral