Bellewaerde dient bouwaanvraag in voor nieuwe snoepwinkel en restaurant

Het Belgische pret-en dierenpark Bellewaerde diende onlangs een bouwaanvraag in voor een nieuwe snoepwinkel in de Mexicaanse zone van het park en een permanent restaurant aan haar waterpark Bellewaerde Aquapark.

 

Ook al komt er na de opening van achtbaan Wakala niet meteen een nieuwe attractie in Bellewaerde, toch lijkt het park niet stil te staan. Het park diende namelijk een bouwaanvraag in voor de bouw van een nieuwe snoepwinkel in de Mexicaanse zone van het park.

De nieuwe snoepwinkel zal de naam Piñata krijgen en gebouwd worden tegenover de souvenirshop van deze zone. Momenteel is daar een overdekte picknickplek te vinden. De winkel zal net als de andere nabijgelegen horecapunten in een passend thema gestopt worden.

Ook voor het waterpark Bellewaerde Aquapark werd een bouwaanvraag ingediend. Hier wil men een permanent restaurant bouwen, dat de huidige tent zal vervangen.

 

Het park heeft zelf nog niets bekendgemaakt over wanneer de werkzaamheden zouden kunnen starten of wanneer de nieuwigheden geopend worden.

 

Bron en foto: omgevingsloket.be