Familiepark Harry Malter investeert in vernieuwingen en nieuwe attractie

Het Oost-Vlaamse familiepark Harry Malter investeert dit jaar in de vernieuwing van enkele van de dierenverblijven, maar ook in een gloednieuwe attractie. Vorig jaar nog overleed de eigenaar, maar dat weerhoudt het park niet om aan de toekomst te werken.

 

Familiepark Harry Malter maakte via haar Facebookpagina bekend dat er gewerkt wordt aan heel wat vernieuwingen en de komst van meerdere nieuwigheden. Dieren als boomstekelvarkens, stekelvarkens, prairiehonden en stokstaartjes krijgen nieuwe verblijven. Ook het rattenverblijf en de muizenstad worden vernieuwd. Verder arriveerde onlangs een nieuw dier in het park, namelijk een tweejarige woestijnvos die ook een vrouwtje zal krijgen.

Naast nieuwe dieren zal er ook een nieuwe attractie in het park komen. Er zal namelijk een minireuzenrad openen.

 

Bron en foto’s: Harry Malter