SeaWorld San Antonio deelt eerste onride video van nieuwe houten achtbaan Texas Stingray

Het Amerikaanse pretpark SeaWorld San Antonio mag klinken op de eerste geslaagde testritten van haar gloednieuwe houten achtbaan Texas Stingray. Deze achtbaan werd gebouwd door Great Coasters International.

 

Het moment waarop fans altijd zitten te wachten zijn de eerste testritten op een nieuwe achtbaan. Deze testritten vonden voor het eerst plaats net voor Kerstmis. SeaWorld San Antonio verwende de fans met een allereerste volledige onride op de nieuwe houten achtbaan Texas Stingray, die deze lente geopend wordt.

 

 

Texas Stingray

De houten achtbaan Texas Stingray werd gebouwd door Great Coasters International. Waar een traditionele houten achtbaan een houten draagstructuur heeft, heeft deze een stalen draagstructuur, wat het technisch gezien een houten hybride achtbaan maakt. De hoogte van de baan is 29,3 meter en de lengte 1029,9 meter. De topsnelheid bedraagt 99,6 km/h. Als speciaal element ga je doorheen een 30 meter lange tunnel.

 

Bron en foto: SeaWorld San Antonio