Treintjes nieuwe achtbaan Hersheypark gearriveerd

De bouw van de nieuwe achtbaan in Hersheypark lijkt goed op schema te liggen. Nadat al een groot deel van de track geplaatst werd kwamen onlangs de treintjes toe in het park. Het park opent volgend jaar een volledig nieuw ingangsgebied met de naam Chocolate Town. In dit gebied zal de achtbaan de grote blikvanger worden.

 

Bij Hersheypark lijkt het er op dat de bouw van de nieuwe achtbaan Candymonium stillaan compleet is. De treintjes kwamen alvast toe in het park. Het park zal dit jaar een nieuwe inkom en entreegebied krijgen die beter aansluiten op elkaar onder de noemer Hershey’s Chocolate Town. In dit gebied zal Candymonium de grote blikvanger worden, maar er is meer. Op het plein voor de ingangspoortjes komt een nieuwe winkel voor merchandising, Flagship Store genaamd. Daarnaast worden er ook een banketbakkerij en een ijssalon geopend. Tot slot mogen ook nieuwe kassa’s niet ontbreken. Met de aankomst van de treinen is het nu wachten op het plaatsen van het laatste trackdeel en daarna de eerste testritten.

Candymonium

Candymonium wordt met een hoogte van 64 meter, een snelheid van 122,3 km/h en een lengte van 1413,1 meter de hoogste, snelste en langste achtbaan in het park. Tijdens de rit razen de treinen over onder andere zeven airtimeheuvels, een 123° Hammerhead-bocht na de eerste Camelback en een grote bocht rond de iconische Kisses-fontein van het park. De achtbaan wordt gebouwd door B&M.

Voor het thema van de nieuwe achtbaan is het park terug naar zijn roots gegaan. Zo zullen de drie treinen op de baan elks gethematiseerd zijn naar een ander snoepje uit de line-up van Hershey: de Hershey’s Kisses, Reese’s Peanut Butter Cups en Twizzlers.

 

 

Meer updates kunt u hier vinden.

 

 

Bron en foto’s: Hersheypark