Houten achtbaan Texas Stingray maakt eerste rondjes in SeaWorld San Antonio

SeaWorld heeft voor het eerst een houten achtbaan gebouwd. De baan die Texas Stingray heet werd gebouwd door Great Coaster International. Op sociale media verscheen een video van het eerste testrondje.

 

In het Amerikaanse park SeaWorld San Antonio wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de houten achtbaan Texas Stingray. Met een lengte van 1029,9 meter, een hoogte van 29,3 meter en een snelheid van 88,5 km/u wordt de achtbaan meteen de langste, de hoogste, de snelste houten achtbaan in Texas geopend.

Voor de bouw werd beroep gedaan op het Amerikaanse bedrijf Great Coasters International, dit bedrijf kennen we hier bij ons van Troy in Toverland en Heidi The Ride in Plopsaland De Panne.

Op een video zien we dat SeaWorld San Antonio bezig is met het testten van de baan.
Een exacte openingsdatum is nog niet geweten.