Avonturenpark Hellendoorn geeft sneak peek voor komend seizoen

Het Nederlandse Avonturenpark Hellendoorn zal komend seizoen heel wat vernieuwingen bieden aan haar bezoekers. Zo zal Jungle Monster een nieuw uiterlijk krijgen, maar ook de familieachtbaan Donderstenen zal een nieuw likje verf krijgen.

 

Normaal gezien zou Avonturenpark Hellendoorn reeds vorig seizoen Jungle Expedition openen. Deze upgrade van de bestaande attractie Jungle Monster was echter iets te ingrijpend om het tijdig af te krijgen, waardoor we deze nieuwigheid pas kunnen ontdekken vanaf komend seizoen. In deze vernieuwde attractie gaan de gasten op zoek naar de avonturier Roger die samen met zijn trouwe papegaai Geelsnavel vermist is geraakt in de jungle tijdens de zoektocht naar de legende van “De Vervloekte Schat”.

Onlangs gaf het park ons een sneak peek van deze vernieuwing met enkele foto’s van de werkzaamheden en een concepttekening van wat we mogen verwachten in het darkridegedeelte van de rit.

 

Naast deze nieuwigheid zal ook de bestaande familieachtbaan Donderstenen een nieuw, fris kleurtje krijgen.

 

Het seizoen van Avonturenpark Hellendoorn start dit jaar op 4 April.

 

 

Boron: Facebook Avonturenpark Hellendoorn