Lichtreclame voor Gusteau’s Restaurant geplaatst in Epcot

In het Amerikaanse Disneypark Epcot is men volop bezig met de bouw van een Ratatouille darkride. Deze wordt gebouwd in het Franse deel van het park. Onlangs werd de lichtreclame op het gebouw geplaatst.

 

Wie het Amerikaanse pretpark Epcot bezoekt kan nu al de lichtreclame ontdekken op het Gusteau’s restaurantgebouw, waarin de darkride Remy’s Ratatouille Adventure zal geopend worden. Deze darkride zal in het Franse deel van het park openen, maar zal in tegenstelling tot de versie in Parijs geen echt restaurant krijgen.

© Disney
© Disney

 

Wie plaatsneemt in Remy’s Ratatouille Adventure zal als het ware krimpen tot de grootte van de bekende rat, die doorheen het restaurant Gusteau rent en op de hielen wordt gezeten door Chef Skinner. Bij deze darkride wordt gebruik gemaakt van een trackless systeem waarop karretjes rijden. Deze karretjes nemen bezoekers mee op reis doorheen de wereld van Remy, de rat.

 

 

De nieuwe attractie zal openen in de zomer van 2020, het park deelde onlangs nog een foto van de attractie zelf.

© Disney

 

 

Bron en foto’s: Disney