Nieuwe Star Flyer in première op kermis van Arnhem

Nederland heeft er een nieuwe Star Flyer bij. Het gaat om een exemplaar van 42 meter hoog, die haar première kende op de kermis van Arnhem. Het gaat dus om een kleinere star flyer in vergelijking met de star flyer Around The World XXL die een hoogte heeft van 80 meter.

 

De Nederlandse exploitant Albert Ordelman Jr. heeft een Star Flyer attractie aangekocht. Het gaat om een 42 meter hoge versie met de naam Sky Glider. De attractie ging in première op de kermis van Arnhem die van 24 mei tot 2 juni plaatsvond. Hieronder kan je een video van de attractie bekijken.

 

Nederland had al verschillende Star Flyers in het aanbod en naast dit nieuw exemplaar komen er nog twee andere bij dit jaar. De meest spectaculaire wordt Aeronaut 1880 van Hoefnagels en Denies. Deze versie wordt namelijk dubbel zo hoog als deze van Ordelman, een 80 meter hoge toren gebouwd door het Australische bedrijf Fun Time.

 

Video: kermiskermis8