Nieuw voor Nederland in 2019: 80 meter hoge Star Flyer

De Nederlandse exploitanten Hoefnagels en Denies gaan volgend jaar uitpakken met een nieuwe grote attractie. Het gaat om een 80 meter hoge Star Flyer die de naam Aeronaut 1880 zal krijgen. De attractie zal vanaf 2019 rondreizen op de Nederlandse en Duitse kermissen.

 

De exploitanten Hoefnagels en Denies hebben opnieuw een nieuwe grote attractie gekocht. Eerder pakten ze al uit met een attractie van 55 meter hoog en eentje van 65 meter hoog. Nu pakken ze nog grootser uit met een 80 meter hoge Star Flyer. De attractie wordt gebouwd door het Australische bedrijf Fun Fime. De naam van de Star Flyer wordt Aeronaut 1880 en deze zal gegoten worden in een retro design.

 

Hoefnagels en Denies hebben al een aantal andere grote attractie:s De Booster MAXXX Mega G4 is een 55 meter hoge attractie. Deze werd gebouwd door het Italiaanse bedrijf Fabri en is van het type Giant Booster 55/16.

 

De Infinity is dan weer 65 meter hoge attractie. Deze werd gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG en is van het type Inversion 24. De Infinity maakte zijn première in 2016 op de kermissen.

 

 

 

 

Bronnen: kirmesforum.de, themepark.nl

Foto’s: Hoefnagels/Denies via The King (kirmesforum.de)