Europa-Park-dag in Aalst (B) op 30 juni 2019

Op 30 juni 2019 organiseert ‘Bar Coaster’ in Aalst, België samen met fanclub ‘de Vijf Zintuigen’ en Europa-Park voor de eerste keer een Europa-Park-dag. Iedereen die meer wil weten over Duitslands grootste attractiepark is van 12.00 tot 18.00 uur van harte welkom. Denk je Europa-Park al goed te kennen, dan ben je eveneens van harte welkom om deel te nemen aan de pubquiz.

 

Europa-Park is het attractiepark met de meeste achtbanen in heel Europa. Een Europa-Park-dag is dan ook helemaal op zijn plaats in ‘Bar Coaster’ in Aalst. De eigenaren van de bar, Kristof en Carla, zijn helemaal gek van ‘rollercoasters’ en nog meer van Europa-Park. Kristof: “Vanwege onze vele bezoeken aan dit park vragen onze klanten regelmatig om informatie. Dat geven we graag, maar het leek ons ook leuk om een keer een speciale Europa-Park-dag te organiseren”. Het Benelux-bureau van het attractiepark vond dit een geweldig idee en bood direct zijn medewerking aan.

 

Op 30 juni kan iedereen zich laten informeren over het attractiepark, de overnachtingsmogelijkheden en de beste manier van reizen. Er zullen continu video’s van het park te zien zijn en om helemaal in de sfeer te komen staan er typische Europa-Park-hapjes en -drankjes op de menukaart.

 

Speciaal voor de fans wordt er in samenwerking met fanclub ‘de Vijf Zintuigen’om 15.00 uur een pubquiz georganiseerd. Na diverse vragen-, muziek- en fotorondes zal duidelijk zijn welk team het meest over Europa-Park weet. Het winnende team wint naast een wisseltroffe een 3-daags arrangement voor 4 personen beschikbaar gesteld door Europa-Park. Elk team kan maximaal uit 4 personen bestaan en dient zich vóór 28 juni aangemeld te hebben via de Evenementen-pagina van www.vijfzintuigen.nl. De kosten voor deelname bedragen 2,50 Euro per persoon (consumptie inclusief).

 

De Europa-Park-dag vindt plaats op 30 juni van 12.00 tot 18.00 uur in ‘Bar Coaster’, Vlaanderenstraat 10 in Aalst.