Fotoalbums: Adventure City, Adventuredome Themepark- maart 2019

Tijdens zijn USA trip bezocht Themeparkfreak Dries niet enkel de grote parken, maar maakte hij ook tijd om enkele kleine parkjes mee te pikken. In onderstaande fotoalbums bekijken we zijn bezoekjes aan Adventure City en Adventuredome Themepark.

 

Fotoalbum: Adventure City

Adventure City is een bescheiden Amerikaans pretpark gelegen in Anaheim in de Verenigde Staten. Het park richt zich voornamelijk op gezinnen met kinderen. Themeparkfreak Dries bezocht het park met als doel de twee achtbaantjes te berijden. De grootste achtbaan van het park, Rewind Racers, is een zogenaamde shuttle, family coaster gebouwd door Gerstlauer. De kleinste achtbaan, Freeway coaster, is een kleine ovaalvormige achtbaan van E&F Miler.

Fotoalbum: Adventuredome Themepark

Adventuredome is een groot indoorpretpark gelegen naast het Circus Circus casino in Las Vegas, Verenigde Staten. Het park biedt meer dan twintig attracties aan, waaronder enkele achtbanen. De grootste achtbaan is een klassieker van de Amerikaanse bouwer Arrow Dynamics. Deze kronkelt doorheen een groot deel van het park en bevat vier inversies. Een compactere, maar zeker niet minder spectaculaire achtbaan is El Loco, een creatie van S&S – Sansei Technologies. De kleinste achtbaan is volledig op maat van de jonge bezoekers, Miner LMike werd gebouwd door Wisdom Rides.