Nieuw YouTubers-evenement in Attractiepark Toverland

Toverland staat op zondag 19 mei in het teken van het feestelijke evenement YOUTUBERSxTOVERLAND. Diverse bekende YouTubers maken hun opwachting in het attractiepark en beantwoorden vragen van hun fans tijdens speciale Q&A-sessies. Ook vinden er exclusieve Meet&Greets en heldhaftige stunts op grote hoogte plaats. Tenslotte testen een viertal pretparkvloggers hun uithoudingsvermogen tijdens een coaster challenge in Troy – de langste, snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux.

 

Niemand minder dan Enzo Knol, Milan Knol, Dionne Slagter (OnneDi) en Team Dylan Haegens komen naar Toverland om in interactieve Q&A-sessies antwoord te geven op de meest prangende vragen van hun fans. Daarnaast kunnen fans ter plekke kans maken op een Meet&Greet met Bokado, Emma Keuven, Djuncan en SMOARE. Ook kunnen fans op weg naar hun favoriete attractie nog diverse andere bekende YouTubers tegen het lijf lopen.

 

Stunt & Challenge

De daredevils van SMOARE maakten vorig jaar een freerunvideo op de achtbanen van Toverland. Op 19 mei zorgen ze wederom voor het nodige spektakel door spannende stunts vanaf grote hoogte uit te voeren in entreegebied Port Laguna. Pretparkvloggers ZeroGReviews, Eftelflags, Hessel Broekhuis en RidesNL gaan de strijd met elkaar aan tijdens een coaster challenge in de houten achtbaan Troy. De YouTubers gaan proberen om maar liefst acht uur lang, van opening tot sluit, in Troy te blijven zitten. Fans kunnen ter aanmoediging een ronde meegaan.

 

Tickets

YOUTUBERSxTOVERLAND vindt plaats op zondag 19 mei 2019. Toverland is deze dag geopend van 10.00 – 18.00 uur. Naast de extra activiteiten van het YouTubers-evenement kunnen bezoekers genieten van maar liefst 35 attracties en shows. YOUTUBERSxTOVERLAND is te bezoeken met een regulier entreebewijs, tickets met korting zijn te verkrijgen via de website van Toverland. Het volledige programma voor het evenement is hier te bekijken.