Opvallend nieuw kleurtje voor Millennium achtbaan in Fantasy Island

De achtbaan Millenium in Fantasy island krijgt momenteel een volledig nieuw kleurtje. Deze achtbaan opende in 1999 in het park en krijgt momenteel de nodige renovatie. Fantasy Island zwom enkele jaren door moeilijke wateren, maar na een overname lijkt het de goede richting uit te gaan.

 

Het Engelse pretpark Fantasy Island gelegen aan de Engelse oostkust in Lincolnshire, kwam in 2016 in handen van de Mellors Group, na een bijna faillissement. Sindsdien lijkt het weer de goede kant op te gaan voor het park en wordt er stevig geïnvesteerd.

Sinds de overname verving het park een oudere Spinning Coaster door een nieuw model en kwamen er meerdere familiale attracties bij. Jammer genoeg voor de fans, moesten zij afscheid nemen van G-Force, een unieke boosterattractie van de Italiaanse bouwer Fabbri.

Voor volgend jaar kunnen de bezoekers van het park uitkijken naar een gerenoveerde Milenium achtbaan. Deze achtbaan opende in 1999 en behoort tot de twee grootste achtbanen van het park. Millenium is Custom MK-1200 achtbaan, gebouwd door de Nederlandse bouwer Vekoma.  

 

 

Momenteel krijgt deze achtbaan een opvallend nieuw kleurtje. De oude rode en gele verf wordt ingeruild voor een zeer flashy roze en  groene kleur.

 

Bron en foto’s: Fantasy Island