Six Flags Great Adventure opent unieke thrillride in 2018

Six Flags Great Adventure zal met Cyborg Cyber Spin de allereerste thrillride ter wereld openen met als thema de superheld Cyborg. Het wordt tevens de allereerste in zijn soort voor Noord-Amerika. Deze attractie werd geïnspireerd op een gyroscoop en zal een rit geven die de wetten van de zwaartekracht tart. De bezoekers zullen door middel van drie assen alle kanten op draaien.

 

“Bij Six Flags zit innovatie in ons DNA”, vertelde Park President Neal Thurman. “Six Flags Great Adventure biedt een grote collectie recordbrekende attracties aan en Cyborg Cyber Spin zal alles te bieden hebben dat onze gasten verwachten van ons park.”

 

 

Cyborg Cyber Spin is een unieke attractie, gebouwd door ABC Rides. De attractie bestaat uit drie vierkanten die door middel van drie assen in meerdere richtingen ronddraaien. De attractie heeft een hoogte van 22 meter en biedt plaats aan 24 personen. Je zult tijdens een ritje zowel positieve als negatieve G-krachten voelen.

De attractie zal gebouwd worden in de Metropolis sectie van het park, recht tegenover de Shooter Darkride Justice League: Battle for Metropolis. De opening is gepland voor het einde van de lente in 2018.

 

Bron en foto’s: Six Flags Great Adventure