Harley Quinn Spinsanity opent in 2018 in Six Flags New England

Six Flags New England opent volgend jaar een gigantische Frisbee-attractie met Harley Quinn Spinsanity. Deze zal geopend worden in de lente van 2018. Deze thrillride zal geplaatst worden naast The Joker.

 

“Innovatie zit hem in het bloed bij Six Flags. Elk jaar openen we in Six flags New England unieke attracties,” vertelt Park President John Winkler. “Harley Quinn is een iconisch DC Super-Villain en we zijn blij deze thrillride te mogen toevoegen aan het rijtje DC-attracties als The Joker, Batman en Superman.”

 

 

Harley Quin wordt een frisbee-attractie, gebouwd door Zamperla, die de berijders heen en weer zwiert, hoger en hoger. Er wordt een snelheid bereikt van 120 km/u. Het hoogste punt wordt bereikt op 44 meter.

 

Bron en foto’s: Six Flags New England