Het Disneyland Hotel heropent de deuren

Disneyland Parijs heropent de deuren van zijn iconische hotel na een koninklijke transformatie. Het Disneyland Hotel, gelegen bij de ingang van Disneyland Park, nodigt nu al zijn bezoekers, zelfs de jongste, uit voor een meeslepende reis naar het hart van Disney’s koninklijke verhalen. Het combineert een ongeëvenaard gevoel van gastvrijheid, een culinaire ervaring die fijnproevers zal bekoren en een entertainmentaanbod waar alleen Disney het geheim van heeft.

 

Disneyland Parijs is een tijdperk ingegaan dat wordt gekenmerkt door transformatie, zoals blijkt uit de renovatie van belangrijke attracties en blikvangers, de recente opening van de Marvel Avengers Campus en de huidige bouw van een speciaal themagebied voor de wereld van Frozen in het Walt Disney Studios Park. De heropening van het Disneyland Hotel markeert een nieuwe mijlpaal in de opwindende meerjarige transformatie die gaande is in Disneyland Parijs, die de hele bestemming raakt om gasten een onvergetelijke ervaring en magische herinneringen voor de komende generaties te bieden.

 

Ervaar het Kasteelleven in het Disneyland Hotel

 

Een Grandioze Lobby

Een groots welkom wacht op jong en oud in het Disneyland Hotel. De meeslepende ervaring in het hart van de Disney-royalty begint op het moment dat gasten de weelderige lobby van het etablissement betreden; een architectonisch meesterwerk dat zijn inspiratie haalt uit de mooiste bibliotheken van beroemde Franse kastelen en een subtiele mix biedt van prestigieuze materialen gecombineerd met ivoor- en goudtinten.

Omhoog kijkend kunnen bezoekers een monumentale kroonluchter ontdekken die volledig uit Boheems kristal is gemaakt en die de afbeelding van het Kasteel van Doornroosje draagt. Een prachtig lint van licht verspreidt de magie van deze creatie tot aan de mezzanine van hout en marmer, waar een vijftiental diorama’s worden tentoongesteld, als eerbetoon aan de manier waarop Walt Disney en zijn kunstenaars verhalen vertelden met behulp van de meervlakscamera. De lobbykroonluchter is in Tsjechië gemaakt door een glasblaasspecialist, die kristal van onschatbare kwaliteit op briljante wijze combineerde met de allernieuwste technologieën uit de 21e eeuw.

Zodra ze de lobby binnenkomen, worden bezoekers op persoonlijke wijze begroet door een Royal Greeter, terwijl de acteurs van The Royal Disney Troupe verrassende optredens maken en jong en oud uitnodigen om met hen mee te zingen of Koninklijke verhalen te vertellen. Disneyprinsessen als Assepoester, Raponsje of Jasmijn sluiten zich soms zelfs aan bij dit vrolijke acteursduo. Een exclusief moment waarmee ze een ervaring op maat kunnen beleven zoals geen ander Disney Hotel.

 

Kamers en suites die koninklijke verhalen vieren

Het Disneyland Hotel beschikt over 487 kamers en suites die geheel nieuwe, verfijnde ruimtes bieden, doordrenkt met Disney-verhalen en ongekend comfort bieden met hoogwaardige voorzieningen. Van kunstwerken tot subtiel verborgen referenties in het decor, bezoekers kunnen genieten van een magische sfeer. Bezoekers zullen kunnen slapen als koninginnen en koningen door hun bed comfortabeler te maken met de zeven verschillende soorten kussens die hen in het etablissement worden aangeboden.

 

Superior Kamers (in totaal 346 kamers, maximaal 40,7 m2)

De Superior Kamers in het Disneyland Hotel zijn bedoeld als verfijnde cocons versierd met blauw- en zilvertinten, evenals een exclusieve collectie kunstwerken in de kleuren van 11 klassieke en hedendaagse Disney-animatiefilms, zoals Blanche -Snow and the Seven Dwergen, Assepoester, Doornroosje, De kleine zeemeermin, Belle en het beest, Aladdin, De prinses en de kikker, Rapunzel, De Sneeuwkoningin, Moana de legende van het einde van de wereld en Raya en de laatste draak. Geen enkel decoratief element is aan het toeval overgelaten: bezoekers kunnen genieten van een spiegel waarvan de lijst doet denken aan Rapunzels gouden haar of zich vermaken met het zoeken naar subtiele Disney-referenties, zelfs in het tapijt. Aan het einde van hun dag in de parken kunnen bezoekers genieten van een welverdiende rust door in royaal comfortabele bedden te kruipen, terwijl ze naar hun favoriete films kijken in een magische spiegel die verandert in een high-definition televisie. En als ze willen genieten van een warm drankje, kunnen bezoekers in een sublieme sieradendoos alle ingrediënten vinden die nodig zijn om een ​​heerlijke thee of koffie te bereiden.

 

Deluxe Kamers (in totaal 82 kamers, maximaal 40,7 m2)

Deluxe kamers zorgen voor een nog diepere onderdompeling in de wereld van 11 koninklijke Disney-verhalen. Om een ​​magische rituele ervaring voor het slapengaan te bieden , lichten geanimeerde bedhemels op, in harmonie met de exclusieve schilderijen om de slaapkamer een betoverende sfeer te geven . Bezoekers kunnen ontspannen in deze ruimtes die zijn ingericht met parelmoer- en pastelkleuren, aangevuld met voorzieningen die zijn ontworpen om optimaal comfort te garanderen. Een speciale receptie, een conciërgeservice en exclusieve toegang tot de Deluxe Lounge(2) worden ook aangeboden.

 

The Castle Club – een echt hotel in een hotel

De Castle Club beschikt over 41 Castle Club-kamers, 16 Signature Suites, 1 Princely Suite en 1 Royal Suite

De Castle Club nodigt gasten uit om te genieten van de ultieme Disneyland Hotel-ervaring, met zijn exclusieve diensten en magische sfeer die hun verblijf nog onvergetelijker maken. Dit hotel in een hotel biedt een perfecte mix van privacy en personalisatie en zorgt voor zijn bezoekers op een manier die alleen een vijfsterrenhotel van Disney kan doen. Gelegen op de bovenste twee verdiepingen van het hotel kunnen bezoekers genieten van alle discretie die wordt geboden door de privélift, de speciale receptie en gloednieuwe hoogwaardige apparatuur. Bezoekers die verblijven in Castle Club Rooms hebben tevens toegang tot de Castle Club Lounge (2), een unieke plek waar ze worden uitgenodigd om te ontbijten in het gezelschap van Disney Prinsessen.

 

Spotlight op de 16 Signature Suites

De 16 Signature Suites, de Princely Suite en de Royal Suite bieden de meest meeslepende ervaring van het hotel , omdat ze zijn versierd met unieke decoratieve stukken die rechtstreeks zijn geïnspireerd op Koninklijke Disney-verhalen om bezoekers de indruk te geven dat ze tijdens hun verblijf een sprookje over feeën beleven. Om ervoor te zorgen dat elk detail perfect was, werkten de Imagineers samen met Disney-animatiestudio’s en met Atelier Bournillat, een Parijse leverancier die gespecialiseerd is in het creëren van decors waarmee Disneyland Paris een langdurige relatie heeft. Bezoekers kunnen zichzelf ook trakteren op Koninklijke service dankzij een selectie van nog hoogwaardigere producten en apparatuur, zoals kleedkamers en whirlpoolbaden .

 

Doornroosje Signature Suites

(3 suites van maximaal 90 m2) Deze suites bieden een terugkeer naar de middeleeuwen met hun bakstenen muren, kolommen, bogen en houten afwerkingen versierd met rood en blauw. Ze zijn voorzien van een reconstructie van bepaalde decoratieve elementen die voorkomen in de grote klassieker uit de Disney-animatiestudio’s Schone Slaapster . Dit is het geval met de kapper van prinses Aurora of haar sublieme jurk die van kleur verandert afhankelijk van de wensen van haar vrienden, de goede feeën.

 

Assepoester Signature Suites

(3 suites van maximaal 90 m2) Deze suites hebben een ontwerp geïnspireerd op het huis van Assepoester en hebben de uitstraling van een boudoir met prachtig charmant meubilair en materialen gecombineerd met een palet van zacht en pastel, variërend van roze tinten voor de slaapkamer tot tinten van blauw en ivoor voor de woonkamer. Bezoekers kunnen verschillende verwijzingen ontdekken naar de omgeving, de geschiedenis en de personages die in het huis van Assepoester zijn gehuisvest, van de open haard en de baljurk gemaakt door haar dierenvriendjes tot haar iconische glazen muiltje dat oplicht als magie. *De animatiefilm uit Disney-studio’s

 

Frozen Signature Suites

(3 suites tot 90 m2) Deze suites, geïnspireerd op Scandinavische binnenruimtes, hebben een ontwerp en motieven die de charme van het koninkrijk Arendelle weerspiegelen, zoals het officiële embleem, een krokusbloem die het idee van vernieuwing symboliseert. Ze nodigen bezoekers uit om hun fantasie te ‘bevrijden en te verwezenlijken’ dankzij een selectie van unieke details, zoals een prachtige schoorsteenmantel waarop een portret is geplaatst dat de twee zussen Anna en Elsa samenbrengt of een raam met uitzicht op een eeuwige sneeuwvlok, dat glinstert als magie.

 

Rapunzel Signature Suites

(4 suites van maximaal 60 m2) Deze suites nodigen bezoekers uit om zich onder te dompelen in de creatieve wereld van Rapunzel en bieden een oase van comfort dankzij hun houten elementen en hun palet van warme kleuren verrijkt met kleine paarse accenten. In deze suites komen veel unieke elementen uit Rapunzels verhaal tot leven, zoals de bloem met gouden bloemblaadjes die zijn magie door de kamer verspreidt.

 

Beauty and the Beast Signature Suites

(3 suites van maximaal 90 m²) Deze meeslepende suite neemt bezoekers mee naar het hart van het magnifieke Beast Castle, met zijn iconische open haard omgeven door een uitgebreide collectie boeken en elegante materialen. Net als Belle kunnen bezoekers personages als Lumière en The Garderobe in de decoratie terugvinden, terwijl de Betoverde Roos met haar magische krachten de kamer verlicht.

*De animatiefilm uit Disney-studio’s

 

Onderdompeling in twee adembenemende ruimtes: de Princely Suite en de Royal Suite

 

Belle en het Beest Prinselijke suite

(1 suite, 116 m2)Bezoekers die in de Princely Suite verblijven , ervaren een buitengewone reis recht naar het hart van de ‘live action’-versie van de animatiefilm Beauty and the Beast . Door de deur van deze buitengewone suite te openen, kunnen ze een weelderige inrichting in barokstijl ontdekken. Van de slaapkamer tot de ‘woonkamer omgetoverd tot balzaal’ , inclusief de badkamer, elke kamer is versierd met betoverende details die rechtstreeks uit een eeuwig verhaal komen. *Disney’s live-actiefilm

Frozen Koninklijke Suite

(1 suite, 206 m2) Bij binnenkomst in de spectaculaire Royal Suite worden bezoekers onmiddellijk getransporteerd naar het IJspaleis dat trots bovenop de North Mountain staat in het eerste deel van de animatiefilm Frozen . In deze adembenemende ruimte kunnen nieuwe bewoners van Arendelle genieten van de grootste en meest meeslepende hotelervaring, aangezien de suite bestaat uit een slaapkamer, woonkamer, badkamer, badkamer, keuken en eetkamer; elke kamer is versierd met de ijskrachten van koningin Elsa. Van de sprankelende ijskroonluchter die een elegant zilver- en blauwachtig decor versterkt tot de materialen die spelen met transparantie, licht en reflecties: bezoekers worden volledig ondergedompeld in de geschiedenis. Als klap op de vuurpijl heeft deze uitzonderlijke suite een balkon dat uitkijkt op Disneyland Park en een adembenemend uitzicht biedt op het iconische Kasteel van Doornroosje.

Een Koninklijke ervaring voor jonge bezoekers

 

Lang leve prinsessen en prinsen van alle leeftijden

In het Disneyland Hotel worden de jongste bezoekers prinsessen en prinsen. Of het nu de Koninklijke aankomst is die hen wordt aangeboden of de vele uitzonderlijke aanbiedingen waarvan ze kunnen profiteren, hun verblijf belooft majestueus te worden.

De Koninklijke Kinderclub

De wereld van de verbeelding komt tot leven in de Royal Kids Club , een plek waar kinderen de hoofdrolspelers kunnen worden van hun favoriete Disney-verhalen. In deze ruimte, ontworpen als een magische bibliotheek, heten Cast Members kinderen welkom om hen interactieve ervaringen in augmented reality te bieden. Bovendien kunnen deze jonge bezoekers en hun gezinnen een plekje reserveren voor A Disney Royal Encounter en op de foto gaan met Disneyprinsessen [1] zoals Sneeuwwitje, Jasmijn of Ariël om deze magische momenten te vereeuwigen.

Het Disneyland Hotel biedt gratis kinderopvang voor kinderen van vier tot elf jaar. Deze ruimte wordt bewaakt door erkende BAFA Cast Members zodat ouders maximaal twee uur in alle rust weg kunnen zijn.

 

Een gepersonaliseerde koninklijke make-over (5) [2]

My Royal Dream maakt ook de dromen van jongeren waar. Als onderdeel van deze ervaring spelen ervaren Cast Members de rol van persoonlijke stylisten om kinderen te ‘transformeren’ in mooie prinsessen of dappere prinsen met behulp van een selectie make-up, kapsels, manicures, kostuums en magische accessoires [3] . Deze betaalde dienst biedt diverse mogelijkheden voor jong en oud. Ter afsluiting van de make-oversessie(5) worden er foto’s gemaakt door een professionele fotograaf , waarna de bezoekers een foto krijgen in een speciaal kader, zodat deze herinnering voor altijd in hun geheugen gegrift blijft.

 

Een culinair aanbod aangepast aan de smaakpapillen van de kleintjes

Het Disneyland Hotel heeft een culinair aanbod ontwikkeld dat is aangepast aan jongeren. Het Koninklijk Banket en La Table de Lumière nodigen kinderen uit om de traditionele Franse gastronomie te proeven, met de runder- en wortelparmentier of het Comté-bladerdeeg met de beschermde oorsprongsbenaming.

Jonge bezoekers kunnen ook ontspannen in de Fleur de Lys Bar, een ruimte waar mixologie-experts heerlijke mocktails bereiden en een ruime keuze aan sappen, koude dranken en snacks serveren.

 

Een persoonlijke ervaring van welzijn en ontspanning

De ontspanningsruimtes zijn niet alleen gereserveerd voor volwassenen. Kinderen hebben immers ook toegang tot de Disneyland Hotel Spa by Clarins [4] en het zwembad. In deze ruimtes kunnen ze ontspannen samen met hun begeleiders, zwemmen als zeemeerminnen in het zwembad dat geschikt is voor kinderen, genieten van het zwembad voor de kleintjes en profiteren van een welzijnsbehandeling dankzij het assortiment producten dat speciaal voor jonge klanten is ontworpen door Nougatine Parijs.

 

[1] Er kunnen verschillende Disney-personages aanwezig zijn. We kunnen de aanwezigheid van je favoriete personage echter niet garanderen.

[2] Betaalde ervaring

[3] Kostuums zijn gereserveerd voor bezoekers van 3 tot 14 jaar oud

[4] Dienst verkocht en geleverd door de exploitant Deep Nature

 

Een Koninklijke culinaire ervaring

Alle restaurants, bars en lounges (2) van het Disneyland Hotel zijn opnieuw uitgevonden om talloze koninklijke Disney-verhalen onder de aandacht te brengen. Doordrenkt met een niveau van verhalen vertellen(1) dat net zo boeiend is als in de rest van het hotel, bieden deze ruimtes een verfijnde culinaire ervaring die Franse knowhow en Disney-creativiteit combineert.

 

De Royal Portrait Gallery bij het Royal Banquet-buffet (ontbijt, lunch en diner)

Geïnspireerd door de weelderige ontvangstruimten in kastelen, nodigt het Royal Banquet bezoekers uit om deel te nemen aan een koninklijk feest in het midden van een galerij met portretten die vele koninklijke Disney-figuren vertegenwoordigen , zoals de Hartenkoningin uit Alice in Wonderland , Prins John uit Robin Hood of zelfs Kronk van Kuzco, keizer Megalo .

Sommige van deze portretten hebben zelfs een levensgrote vorm. Om bijvoorbeeld de DunBroch-clan uit de Pixar-speelfilm Rebelle te vertegenwoordigen , haalden de Imagineers en artiesten van Pixar Animation Studios hun inspiratie rechtstreeks uit het middeleeuwse Schotland. Zo brachten ze een wandtapijt met een uniek ontwerp tot leven door een beroep te doen op de knowhow van de ambachtslieden van Tissage de Flandre. Gelegen in het hart van het historische textielbekken van Noord-Frankrijk, creëert, weeft en produceert deze werkplaats al meer dan 130 jaar hoogwaardige wandtapijten.

In dit onbeperkte buffet krijgen bezoekers een ruime keuze aan gerechten aangeboden die zijn geïnspireerd op de verschillende culturen uit Disney-films, zoals pittige garnalen in Cajun-stijl die een eerbetoon zijn aan Tiana’s geboorteland Louisiana. Een weelderige pafbank met oesters en zeevruchten, evenals een scala aan gesneden vleeswaren, staat ook tot hun beschikking. De jongere bezoekers kunnen zich net zo goed vermaken dankzij een ruime keuze aan specifieke producten, maar ook desserts die ze zelf kunnen personaliseren.

Als klap op de vuurpijl geeft het Royal Banquet bezoekers tijdens de lunch en het diner de gelegenheid elkaar te ontmoeten en te dineren in het gezelschap van Mickey, Minnie en hun vrienden [1] in hun gloednieuwe , exclusieve koninklijke kostuums . Deze vooraanstaande gasten laten jong en oud dromen en nodigen hen uit om samen met hen op de foto te gaan.

 

[1] Er kunnen verschillende Disney-personages aanwezig zijn. We kunnen de aanwezigheid van je favoriete personage echter niet garanderen.

 

 

Verfijnde keuken in het restaurant met bediening aan tafel, La Table de Lumière (diner [1] )

Bij La Table de Lumière kunnen bezoekers zich vergapen op een plek die doet denken aan de balzaal van Belle en het Beest , geïnspireerd op de Spiegelzaal van het Paleis van Versailles . De decoratie bestaat uit spiegels en kristallen stukken en voegt sprankeling toe aan de elegante sfeer van de plek.

Porseleinen serviesgoed met de afbeelding van de betoverde roos en servetringen die het thema van de doorn oproepen, verlengen de onderdompeling. Op het menu staat de verfijnde Franse keuken centraal, die zowel lokale gerechten als visspecialiteiten omvat, zoals tong gevangen voor de Franse kust of Europese kreeft vergezeld van witte kool met remouladesaus. Bezoekers die hun smaakpapillen willen verwennen met kwaliteitsvlees, kunnen hun hart ophalen in de rotisserie. Liefhebbers van de plantaardige keuken kunnen op hun beurt genieten van een romige champignonvelouté vergezeld van zuurdesembroodcroutons, gegrilde hazelnoten en een Isigny-crème gekruid met peper, een beroemd Frans zuivelproduct dat in verschillende recepten wordt gebruikt om hulde te brengen aan de stad in Normandië. van “D’Isigny” waar Walt’s voorouders vandaan kwamen. Een ruime keuze aan wijnen en champagnes begeleidt ook de heerlijke gerechten, bereid door de chef-koks van het hotel. Gasten kunnen hun culinaire reis afsluiten met lekkernijen ter ere van koninklijke Disney-verhalen. Voor speciale gelegenheden staat er ook een taart geïnspireerd op de roos uit Belle en het Beest op het menu.

Bij The Table of Light kunnen bezoekers genieten van het gezelschap van Disney-koninklijk koppels [1] , zoals Belle en haar Prins ( Belle en het Beest ), Aurore en Philippe ( Doornroosje ) of Tiana en Naveen ( De Prinses en de Kikker ) die droeg gloednieuwe formele outfits om met bezoekers te communiceren en hen onvergetelijke momenten te bezorgen in een uitzonderlijke omgeving.

 

[1] Er kunnen verschillende Disney-personages aanwezig zijn. We kunnen de aanwezigheid van je favoriete personage echter niet garanderen.

 

De Fleur de Lys Bar, een ruimte met heerlijke hapjes en drankjes (de hele dag)

Om te proosten op hun magische dag in de Disney Parken kunnen gasten naar de Fleur de Lys Bar gaan , met een adembenemend uitzicht op de Fantasia Gardens. Deze ruimte versierd met koninklijke tinten blauw en zilver biedt een omgeving ingericht in de kleuren van de fleur-de-lys, het Franse embleem van het koningschap. De verschillende aangeboden drankjes, waaronder cocktails op basis van bloemen en mocktails en de ruime keuze aan wijnen, zullen het hele gezin tevreden stellen. Bezoekers kunnen zichzelf ’s middags ook trakteren op een exclusieve “afternoon tea” (6) , hun smaakpapillen verwennen met een selectie snacks, champagnes proeven, waaronder een cuvée die exclusief voor het Disneyland Hotel is geproduceerd door Maison Pierre Mignon, een familiebedrijf uit Epernay gespecialiseerd in de productie van champagne al vijf generaties lang.

 

Twee intieme en gedistingeerde lounges (2) (ontbijt, snacks, drankjes op elk moment)  

De Deluxe Lounge (2) verwelkomt bezoekers die in de Deluxe Kamers verblijven. Het biedt een adembenemend uitzicht op de Fantasia-tuinen en biedt bezoekers de mogelijkheid om onbeperkt te ontbijten in een rustgevende omgeving en ’s middags hun hongergevoel te stillen met warme en koude dranken, zoete en heerlijke snacks en zout voedsel dat hen wordt aangeboden.

De Castle Club Lounge (2) , gereserveerd voor bezoekers die in de Castle Club kamers en suites verblijven, biedt een droomuitzicht op het Kasteel van Doornroosje en heeft een decor geïnspireerd op de binnenruimtes van verschillende Disney-kastelen, evenals elegante gravures bedacht door Walt Disney Imagineering Parijse teams en met de hand geproduceerd met behulp van voorouderlijke technieken. De lounge(2) biedt een onbeperkt gastronomisch ontbijt en à-la-cartegerechten, in aanwezigheid van Disneyprinsessen [1] zoals Aurora, Raponsje, Merida, Assepoester of Moana. Tijdens de theetijd krijgen bezoekers warme en koude dranken aangeboden, evenals smakelijke zoete en hartige snacks, allemaal geserveerd in serviesgoed uit de ateliers van Maison Haviland . Het bedrijf, dat sinds 1842 gespecialiseerd is in de vervaardiging van Limoges-porselein, heeft creaties tot leven gebracht die doordrenkt zijn van modernisme en inventiviteit, waarvan de laatste hand en creatieve decoratie met de hand werden uitgevoerd door ambachtslieden met uitzonderlijke talenten.

 

[1] Er kunnen verschillende Disney-personages aanwezig zijn. We kunnen de aanwezigheid van je favoriete personage echter niet garanderen

 

Royale roomservice (24 uur per dag, 7 dagen per week)

De koninklijke Disneyland Hotel-ervaring gaat gepaard met een scala aan gepersonaliseerde premium roomservice . Bezoekers kunnen ook genieten van een ruime keuze aan eten en drinken, maar ook van gebak en vers fruit.

 

Koninklijke service voor het ultieme Disneyverblijf

Bezoekers van het Disneyland Hotel kunnen genieten van uitzonderlijke persoonlijke diensten , maar ook van voordelen die door alle Disney Hotels worden aangeboden, zoals de mogelijkheid om eerder toegang te krijgen tot de Disney Parken dan andere bezoekers (Plus Moments of Magic) en andere extraatjes die een verblijf in Disney uitstekend maken.

In het hart van deze betoverende ervaring is een team van Cast Members, geselecteerd van zowel binnen als buiten de bestemming, zorgvuldig opgeleid om persoonlijke service te bieden en ervoor te zorgen dat alle bezoekers een koninklijk verblijf ervaren. Zo geeft een Royal Greeter (3) hen een uniek welkom vanaf het moment dat ze de hoteldeuren binnenkomen, anticiperen conciërges op hun kleinste behoeften en bieden Story Keepers (4) rondleidingen aan om de fabelachtige geheimen van het etablissement te ontdekken.

Het team dat de magie van het Disneyland Hotel tot leven brengt, bestaat uit 800 Cast Members en brengt 40 nationaliteiten samen voor 100 soorten banen. Om hen in staat te stellen hun rol ten volle te vervullen, werden 27.777 kostuumstukken gemaakt, waarvan sommige een beroep deden op het ongelooflijke werk van Dutel, een in Lyon gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van jacquardstoffen.

 

Ontspannende momenten met het gezin in het Disneyland Hotel Spa by Clarins [1] , evenals in de Crystal Pool en de Health Club

Bezoekers kunnen zichzelf trakteren op een moment van welzijn [2] door te profiteren van de verschillende behandelingen die worden aangeboden door de Disneyland Hotel Spa by Clarins [3] . Clarins is een merk met unieke Franse knowhow en 70 jaar ervaring. Experts bieden bezoekers verschillende soorten klassieke en kenmerkende behandelingen, manicures, pedicures, föhnen en make-up. Zo kunnen jong en oud een make-over krijgen in een van de 4 speciale behandelcabines, waaronder één die toegankelijk is voor bezoekers met een handicap of specifieke behoeften.

Bezoekers [4] kunnen ook genieten van een moment van ontspanning in de Crystal Pool , een ruimte met een groot zwembad, een kinderbad en een whirlpool. Zwemliefhebbers kunnen er zwemmen onder een prachtig glazen en metalen dak dat doet denken aan de Koninklijke Serres van Laken in Brussel voordat u gaat zonnebaden terwijl u ontspant op het buitenterras.

Voor bezoekers die tijdens hun verblijf in vorm willen blijven, beschikt de Health Club over de nieuwste sportuitrusting, ontworpen door Technogym, een toonaangevend merk op het gebied van de productie van sportmachines. Deze ruimte is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en biedt ook welzijnsactiviteiten, dankzij een partnerschap met het welzijnstechnologiebedrijf Three Sages. Ten slotte biedt een digitale dienst bezoekers toegang tot yoga- en meditatielessen.

[1] Dienst verkocht en geleverd door de operator Deep Nature

 

[2] Kinderen zijn welkom in de spa en voor behandelafspraken vanaf 6 jaar oud. Elke reservering voor individuele opvang voor een kind of voor een ouder-kindduo moet worden gedaan door een verantwoordelijke volwassen ouder. In het geval van een behandeling die is gereserveerd voor één kind, moet een verklaring worden ingevuld en ondertekend door een verantwoordelijke volwassen ouder. Kinderen jonger dan 13 jaar moeten begeleid worden door de volwassen ouder die verantwoordelijk is voor de opvang, en begeleid worden bij het verlaten van de opvang. Kinderen ouder dan 13 jaar die alleen naar hun afspraak komen en alleen vertrekken, vallen onder de volledige verantwoordelijkheid van hun ouders.

 

[3] Dienst verkocht en geleverd door de exploitant Deep Nature

 

[4] Kinderen onder de 12 jaar moeten onder toezicht staan ​​van een verantwoordelijke volwassene

 

Een koninklijk winkelaanbod

Met decoraties geïnspireerd op verluchte manuscripten en oude boeken die de mooiste bibliotheken van Franse kastelen sieren, is de Royal Collection Boutique ook versierd met gouden tinten en verwijzingen naar koninklijke Disney-verhalen zoals de emblemen van de Disney-prinsessen.

In deze winkel kunnen bezoekers zichzelf trakteren op exclusieve souvenirs, waaronder voorwerpen in de kleuren van Disneyland Hotel-iconen zoals de klok van Mickey of de emblematische gevel van het etablissement. Een spiegel geïnspireerd door Rapunzel, serviesgoed met een verfijnde stijl, en niet te vergeten de Mickey-knuffel in zijn Koninklijke kostuum of een parfum dat herinnert aan de geursignatuur van het hotel zijn onder meer verkrijgbaar in de boetiek zodat bezoekers een stukje Disney-magie kunnen meenemen in hun koffers.

Exclusieve samenwerkingen en een selectie iconische Disneyland Paris-producten zijn ook ontworpen om het hele gezin te verrassen. Om deze collecties tot leven te brengen, werkt de bestemming samen met gerenommeerde Franse merken. Bezoekers kunnen er exclusieve items vinden die zijn gesigneerd door het haute couturehuis Julien Fournié, zoals een zijden sjaal in de kleuren van het Disneyland Hotel, of een houder voor snuisterijen en een lithofaan gemaakt door de Limoges-porseleinfabriek Bernardaud. Sinds 1828 vertrouwt laatstgenoemde op de traditionele techniek van lithofaan om gravures te maken op een fijn, ongeglazuurd porseleinen koekje. Bovendien werkt Disneyland Paris momenteel samen met het merk Billieblush om in maart een capsulecollectie te lanceren die geïnspireerd is op de betoverde wereld van Disneyland Parijs en die alleen verkrijgbaar zal zijn in het Disneyland Hotel.

 

Bron en foto’s: Disneyland Parijs