Nederlandse exploitant Ockers pakt uit met nieuwe thrill ride Aviator

De Nederlandse exploitant Frank Ockers gaat in 2024 rondreizen met een gloednieuwe attractie. Het gaat om een Remix van de Britse fabrikant Tivoli. Deze krijgt de naam Aviator en zal rondreizen op de Nederlandse en Duitse kermissen.

 

Dit jaar komt er een nieuwe thrill ride op de kermissen. De Nederlandse exploitant Frank Ockers klopte aan bij de Britse fabrikant Tivoli en kocht daar een Remix attractie aan. Deze thrill ride zal de naam Aviator krijgen. Ockers zal er niet alleen mee in Nederland rondtoeren maar ook in Duitsland.

Deze attracties zijn de laatste tijd zeer populair, en er verschenen al verschillende attracties van dit type in onze buurlanden. Zo kocht in 2019 de Duitse exploitant Weber een exemplaar dat hij Jetlag noemde. De Belgische exploitant Stappers kocht in 2020 de Techno Power die afkomstig was van de Franse exploitant Wittig. In Frankrijk kwamen er dan weer drie exemplaren bij met de Techno Power van David Salomon in 2019, Amnesia van Moulins in 2020 en de Techno Power van Arnold Lemoine in 2020.

 

 

Bron: Frank Ockers