Gebrüder Boos pakken uit met nieuwe Loop Fighter Revolution

De Gebrüder Boos pakken dit jaar opnieuw uit met een nieuwe attractie. Deze keer gaat het om een Loop Fighter Revolution, gebouwd door de Italiaanse fabrikant Technical Park. De première van deze attractie staat gepland voor mei 2024.

 

De Duitse exploitanten, de Gebrüder Boos uit Magdeburg, staan erom bekend regelmatig nieuwe attracties aan te schaffen en deze na een korte periode weer van de hand te doen.

Voor hun nieuwste aanwinst hebben ze gekozen voor de Loop Fighter van de Italiaanse fabrikant Technical Park. De attractie bestaat uit 4 gondels waar telkens 4 personen plaats kunnen nemen, wat neerkomt op 16 personen per rit. De thrill ride beslaat een oppervlakte van 17 bij 17 meter en heeft een hoogte van 26 meter.

De attractie zal de naam Loop Fighter Revolution dragen en naar verwachting geleverd worden tegen mei 2024. Als alles volgens plan verloopt, zou de première kunnen plaatsvinden op de Frühjahrsmarkt van Dresden, hoewel dit wellicht een optimistische inschatting is.

De meer waarschijnlijke première zal plaatsvinden tijdens de Annaberger Kät, die loopt van 31 mei tot en met 9 juni 2024. Hier zijn de Gebrüder Boos vaste gasten. Wat wel al zeker lijkt, is dat de Loop Fighter Revolution de zomer zal doorbrengen in Holiday Park Szczecin, in de gelijknamige Poolse stad, net over de Duitse grens.

 

Bron: Gebrüder Boos, Kirmes Forum, Kirmes Park World

Foto: Kirmes Park World