Attractie- & Vakantiepark Slagharen onthult naam nieuwe accommodatie en opent reserveringen

Vlak voor de kerstdagen maakt het park de naam van de nieuwe accommodatie bekend en kondigt aan dat reserveringen per direct mogelijk zijn.

 

Rancho Grande
Een opvallend kenmerk van deze accommodatie is natuurlijk de ruimte, waardoor deze geschikt is voor maximaal 8 personen. Daarom is besloten om deze lodge de naam “Rancho Grande” te geven. “Grande” betekent groot in het Spaans, en “Rancho” verwijst naar een plek waar cowboys samenkomen. Deze naam past perfect bij de stijl van het Wilde Westen en sluit aan bij andere accommodaties, zoals de Hacienda. Uit een enquête onder gasten kwam deze naam duidelijk als favoriet naar voren. 

 

Te reserveren met aankomst vanaf 1 juli 2024
De nieuwe accommodatie is nu beschikbaar voor reserveringen op de website, met aankomstmogelijkheden vanaf 1 juli. De accommodatie beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en een gezellige woonkamer met luxe keuken. Momenteel is de accommodatie alleen nog te reserveren in een premium variant, terwijl de VIP-variant op een later tijdstip beschikbaar zal zijn. De verschillen tussen beide varianten worden op dat moment ook onthuld.

 

Huidige camping
De huidige camping maakt plaats voor de bouw van deze luxe lodges. Slagharen werkt momenteel aan een nieuw te realiseren camping, gelegen aan de andere kant van de Zwarte Dijk. De plannen bevinden zich nog in de ontwikkelingsfase, waardoor een openingsdatum in 2024 of 2025 nog niet definitief is vastgesteld. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zal dit uiteraard worden gedeeld.

 

Blijven slapen in Slagharen
Het vakantiepark van Slagharen bestaat uit meer dan 650 accommodaties. Alle huidige accommodaties zijn op dit moment te reserveren voor 2024 via de website. Wanneer gasten op het vakantiepark verblijven, hebben zij daarnaast onbeperkt toegang tot het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana.