Pairi Daiza heeft een eigen versie van monopoly

In navolging van meerdere pretparken als Efteling, Plopsa, Energylandia en vele anderen, heeft het Belgische dierenpark nu ook een eigen versie van het populaire bordspel Monopoly. Je kan het spel kopen in de shops van het park, maar ook op de webshop.

 

Het Belgische dierenpark Pairi Daiza kreeg een eigen Monopoly editie, die volledig in het teken van het park staat. Je koopt in het spel geen straten, maar dierenverblijven. Het is een tweetalige editie, met sets kanskaarten en Algemeen Fonds in het Frans en het Nederlands.

Als speler word je als het ware de eigenaar van het dierenpark en staat in voor onderhoud en beschermen van de dieren en de natuur. Je brengt bijvoorbeeld een bezoek aan de Bloementempel, kan het huis van de witte tijgers kopen of de locomotief van de stoomtrein moeten herstellen…

Het spel wordt zowel in het park als op de webshop verkocht aan 50€, bij het aankopen op de webshop moet je wel rekening houden met extra verzendingskosten.

Bron en foto’s: Pairi Daiza