In 2024 wederom vernieuwingen op het vakantiepark van Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Na de vele vernieuwingen die in 2023, tijdens het 60-jarig bestaan van Slagharen, zijn doorgevoerd sluit het park het jaar feestelijk af met de aankondiging van wederom een grote vernieuwing in 2024. Komende winter worden er op de huidige camping, nieuwe moderne lodges gerealiseerd die geschikt zijn voor maximaal 8 personen.

 

Ruime accommodaties

De nieuwe vrijstaande accommodaties worden de grootste van het park. Momenteel zijn de Nevada, Red Rock en Raccoon Lodge de ruimste accommodaties, geschikt voor maximaal 6 volwassenen. In de nieuwe vakantiewoningen kunnen nog eens twee volwassenen bij. Met deze nieuwe lodges wil het park grotere gezinnen of families bedienen.

 

60 stuks energieneutraal gebouwd

In totaal worden er 60 nieuwe lodges gebouwd, die vanaf 1 juli 2024 beschikbaar zijn. De nieuwe vakantiewoningen worden gebouwd volgens de BENG normering, waardoor ze energieneutraal zijn en worden voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en duurzame isolatie. Verder worden alle woningen voorzien van veel comfort, denkende aan vier ruime slaapkamers, twee badkamers en een sfeervolle living met luxe keuken. Tevens kunnen gasten straks vanaf een ruim terras genieten van veel groen. De accommodatie is vanaf volgend jaar te huur in een premium en VIP-variant. De nieuwe naam en het uiterlijk van de lodges worden later bekend gemaakt. Binnenkort zijn de nieuwe vakantiewoningen te reserveren via www.slagharen.com.

 

De camping

De huidige camping maakt plaats voor de realisatie van deze nieuwe lodges. Naast deze uitbreiding werkt Slagharen aan een nieuw te realiseren camping, waarvan de plannen momenteel nog in ontwikkeling zijn.

 

Blijven slapen in Slagharen

Het vakantiepark van Slagharen bestaat uit meer dan 650 accommodaties. Alle huidige accommodaties zijn op dit moment te reserveren voor 2024 via www.slagharen.com. Wanneer je op het vakantiepark verblijft, heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark en waterpark Aqua Mexicana.

 

Ondertekening contract

Op woensdag 15 november vond, tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg, de feestelijke ondertekening van het contract plaats. Dave Storm, Algemeen Directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen werd vergezeld door Algemeen Directeur Jorden Visser van Griftdijk, de leverancier die ook de Red Rocks heeft geleverd en Marek Wasiuk, Algemeen Directeur van Letniskowo. Letniskowo zal de bouw voor haar rekening nemen en is een toonaangevende leverancier in het realiseren van duurzame vakantiewoningen, gevestigd in Bialystok, Polen. Alle partijen gaan met veel vertrouwen deze geweldige samenwerking tegemoet.