Fotoalbums: West-Amerika trip: Gilroy Gardens Family Theme Park & Kiwanis Kiddieland – juli 2023

In juli trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert, Rik en Jonathan eropuit naar het westen van Amerika waar ze 3 weken lang zouden toeren door het land. We bezochten heel wat bijzondere plaatsen en we delen dan ook graag de foto’s van onze reis en delen kort onze belangrijkste ervaringen.

 

Kiwanis Kiddieland

Kiwanis Kiddieland heeft 1 achtbaan. Dit is een Go-Gator gebouwd door Wisdom Rides. Helaas bleek het park tijdens ons bezoek niet geopend te zijn wegens te warm weer. Meer dan van buiten het park naar de achtbaan kijken, konden we helaas dus niet doen.

Gilroy Gardens Family Theme Park

Gilroy Gardens Family Theme Park is een voormalig Cedar Fair park dat helemaal anders is dan de andere. Het is een echt familiepark dat zich niet richt op de thrillseakers en het is volledig gelegen tussen de bomen en de planten. Een erg groen park dus!

Op rollercoaster vlak heeft het pretpark twee attracties te bieden. Timber Twister is een Tivoli Medium van Zierer. Quicksilver Express is een terrein coaster van Morgan gericht op families. Dit was een hele toffe achtbaan met een zeer bizarre lay-out! Leuk parkje, aangenaam om te vertoeven bij het warme weer.