Energylandia opent ook deze winter de deuren

Het grootste pretpark van Polen, Energylandia, zal ook deze winter geopend zijn. Uiteraard steekt het park dan in een winters jasje en zal u er kunnen genieten van de kerstsfeer. Winter Kingdom gaat door van 25 november 2023 tot en met 21 januari 2024.

 

Ook dit jaar zal Energylandia zijn deuren openen in de winter. Het winterevenement krijgt de naam Winter Kingdom en gaat door van 25 november 2022 tot en met 21 januari 2023, heel wat langer dan de vorige edities.

 

Wat valt er te beleven?

  • De grootste Lichttuin in Polen
  • Een kerstboom van tientallen meters hoog
  • Ijsbaan
  • Snowtuben
  • Ontmoetingen met de Kerstman
  • Workshops peperkoek versieren
  • Kerstmarkt
  • Kerstshows met getalenteerde artiesten

 

De grootste Lichttuin in Polen

Wie aan winter of kerst denkt, denkt misschien automatisch aan lichtjes. Ook daar heeft het park aan gedacht want met The Garden of Lights, presenteert Energylandia de grootste lichttuin van Polen. 5.000.000 lampjes zorgen er voor dat het park zelfs vanuit de ruimte zichtbaar is.

 

Bron en foto: Energylandia