Fotoalbums: West-Amerika trip: Playland Fresno & Blackbeard’s Family Entertainment Center – juli 2023

In juli trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert, Rik en Jonathan eropuit naar het westen van Amerika waar ze 3 weken lang zouden toeren door het land. We bezochten heel wat bijzondere plaatsen en we delen dan ook graag de foto’s van onze reis en delen kort onze belangrijkste ervaringen.

 

Playland Fresno

Playland Fresno is een klein pretparkje met momenteel 1 achtbaan. Dit is een Dragon Coaster gebouwd door Molina & Son’s. Verder staan hier vooral kleine kinderattracties. Eén van de weinige attracties die je ook als volwassenen kan doen is het reuzenrad.

Blackbeard’s Family Entertainment Center

Blackbeard’s Family Entertainment Center bevat onder andere een kartbaan en minigolf parcours. Wij waren hier uiteraard voor de achtbaan. Dit is een E&F Miler kinderachtbaantje met de naam Roller Coaster. Naast de achtbaan staan hier nog een paar hele kleine andere attracties.