Huss Rides stopt meerdere klassieke attracties in een modern jasje

Huss Rides staat bekend voor de bouw van heel wat spannende attracties en vooral dan voor de klassiekers die dit bedrijf bouwde. Ondertussen maakte het bedrijf bekend meerdere klassiekers in de toekomst in een moderne versie opnieuw te gaan bouwen.

 

Een van de klassiekers die Huss Rides in een nieuw jasje stopte is de Break Dance, een nieuwtje dat al even bekend was. Bij de Break Dance 5 krijgt de operator een plekje in het midden van de attractie. Ook krijgt de nieuwe versie de optie om met twee wachtrijen te werken zodat je kan kiezen voor een rustige rit of eentje met heel wat meer pit.

 

Booster Revolution

Een andere attractie die nieuw leven ingeblazen wordt is de Booster. Onder de naam Booster Revolution komt ook deze opnieuw op de markt. Bij dit type zwieren de gondels zijwaarts heen en weer en gaan zelfs overkop.

 

Troika 2G

Ook de Troika komt terug als Troika 2G. Hier kiest men voor meer theming mogelijkheden en aangepast ritprogramma.

 

Magic 2 G

Nog zo’n klassieker is de Magic, die terug komt als Magic 2G. Bij deze attractie hangen gondels onder stervormige armen. Deze draaien in het rond en ook de bakjes kunnen draaien.

 

Spinning Cruiser

De Spinning Cruiser is de nieuwe versie van de klassieke Flipper. Deze attractie lijkt enigszins op een Break Dance maar dan met een ander soort gondels, die op een gecontroleerde manier draaien.

 

Shot’n Drop Multimedia

Aan haar klassieke Shot’n Drop attractie voegt Huss Rides nu een multimedia optie toe. Deze toren kan nu ook indoor gebouwd worden in een gebouw omgeven door schermen, zodat je meerdere opties krijgt om deze in een bepaald thema te stoppen.

 

Bron: Huss Rides