Eifelpark organiseert weer enge Hallownights

Meer dan duizend pompoenen en heerlijk griezelige decoraties maken een bezoek aan het Eifelpark tot een griezelige herfsttraktatie! Want ook Eifelpark organiseert een Halloweenevenement van 7 oktober tot 29 oktober.

 

Wie Eifelpark bezoekt tijdens het Halloweenevenement kan overdag genieten van een familievriendelijk programma. Dagelijks kan je dan genieten van De Griezelige Weerwolf Show en van Filu en Mr. Baldo in de harige Halloweenshow Het Haarmonster.

Op zaterdagen en zondagen in deze periode kan je ook nog pompoen snijden en je laten schminken.

 

Hallownights

De Hallownights  vinden plaats op 13, 14, 20, 21, 27 en 28 oktober. Het park blijft dan geopend tot 22 uur en wordt vanaf 16 uur veel enger met aangepaste muziek op de achtergrond, maar ook de nodige spookhuizen.

Op deze avonden kan je ook nog genieten van een vuurshow om 19:45 uur en 21:30 uur. De attracties blijven geopend tot 21.30 uur.

Je hebt de optie om de gehele dag in het park te vertoeven met een regulier ticket of om het park te bezoeken met een Hallownights ticket dat voordeliger is. De spookhuizen kosten nog € 5 per stuk extra.

 

Spookhuizen

Chateau van Kyll

Het oude, eerbiedwaardige woonhuis van de familie van Kyll is al lang niet meer door buitenstaanders betreden. Het huis dat zo beveiligd lijkt als een fort zou decennialang leeg hebben gestaan ​​en Ethan, de laatste erfgenaam van de familie van Kyll, is verdwenen. Maar keer op keer worden vreemde geluiden en lichtgebeurtenissen waargenomen door de bewoners van de omgeving. Een groep stadsverkenners heeft nu toegang tot het gebouw weten te vinden. Samen met vrijwilligers willen ze het gebouw verkennen.

 

Das Labor

Wie dood wordt verklaard, leeft langer. Dit geldt in het bijzonder voor prof. Ethan van Kyll en zijn wezens. Steeds weer verdwijnen mensen en dieren spoorloos in de omgeving van het pand van Van Kylls. Zou de professor nog in leven zijn en zijn verraderlijke experimenten met levende wezens voortzetten?

 

Circus Daemonicus

Ethans idee van goed entertainment is een beetje vreemd. Zelfs een circus, waar het normaal leuk en grappig is, wordt sinister.

 

Bron en foto: Eifelpark