Silverwood Themepark breid Boulder Beach Water Park uit

Het Amerikaanse pretpark Silverwood Themepark gaat volgend jaar haar waterpark Boulder Beach Water Park uitbreiden met een oppervlakte van meer dan 15000 vierkante meter. Deze uitbreiding krijgt de naam Emerald Forrest en bevat meerdere nieuwe waterattracties.

 

Het pronkstuk van de uitbreiding van het waterpark wordt Eagle Hunt, de langste duellerende Watercoaster van Amerika. Deze baan wordt maar liefst 281 meter lang. Wie hierin plaatsneemt zal doorheen vier vliegende schotel elementen vliegen, viermaal opwaarts gelanceerd worden. ProSlide bouwt hierin ook haar eerste Shadow Effect element.

De baan heeft een race effect doordat er twee banen naast elkaar lopen en je zo tegen het bootje op de andere baan kan racen, maar je kunt ook racen tegen een prooi. Je moet hiervoor op voorhand een tijd instellen, wanneer je binnen die tijd beneden aankomt heb je zogezegd je prooi gevangen, zoniet is deze ontsnapt.

 

Voor de jonge bezoekers wordt Salmon Run geopend. Een immersieve zone die geïnspireerd wordt op de zalm, die in de meren van Idaho zwemt. Kinderen kunnen zich hier urenlang uitleven op de acht glijbanen.

 

Ook zal er nieuwe horeca verschijnen in deze zone, zo opent het Grill restaurant Rapids Grill, voor de dorstige is er Hook, Line, and Sippers. Tenslotte komen er ook nieuwe Cabanas.

 

Bron en foto’s: Silverwood Themepark