Fotoalbum: West-Amerika trip: Mundo Divertido, een nieuw avontuur in Mexico

In juli trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert, Rik en Jonathan eropuit naar het westen van Amerika waar ze 3 weken lang zouden toeren door het land. We bezochten heel wat bijzondere plaatsen en we delen dan ook graag de foto’s van onze reis en delen kort onze belangrijkste ervaringen.

 

Na ons eerste avontuur in Ciudad Juárez was het tijd voor een tweede Mexicaans avontuur. Deze keer westelijker in Tijuana nabij San Diego. Hier was namelijk Mundo Divertido gelegen, een pretpark met twee rollercoasters. De kleinste is Gusano Loco, een Big Apple achtbaan van Sartori Rides. De grootste was Raton Loco, een wilde muis achtbaan van L&T Systems.

Dit uitstapje naar Mexico had een stuk minder avontuurlijk moeten zijn dan in Ciudad Juárez omdat dit meer toeristisch is en minder gevaarlijk wordt geacht. Het avontuurgehalte werd echter de hoogte in gejaagd omdat we per ongeluk met de huurauto de grens overreden, wat niet de bedoeling was. Je zou denken dat je zo’n belangrijke grens niet per ongeluk kan overrijden en dat je op zijn minst net voor de grens kan terugdraaien, maar niets bleek minder waar te zijn. De laatste afrit voor de grens was afgesloten en plots zaten we in Mexico. Dit resulteerde in een file van 2 uur om terug de grens van Mexico naar Amerika te kunnen overgaan terwijl we in Ciudad Juárez te voet er nog geen 5 minuten over gedaan hadden.