La Mer de Sable verandert ook dit jaar in Terrible Mer de Sable tijdens Halloween

Ter gelegenheid van Halloween verandert La Mer de Sable (Zee van Zand) van zaterdag 30 september tot en met 5 november in Terrible Mer de Sable (de Verschrikkelijke Zee van Zand). Pompoenen zorgen voor een gezellige sfeer en heksen, monsters en skeletten nemen het park over.

 

Tijdens de Halloweenperiode worden de attracties van het park in een Halloweenjasje gestopt en vinden aangepaste shows plaats. Het park ondergaat een echte transformatie. Voor de jonge bezoekers krijgen de attracties Mississi’Trouille en Chikachocottes bijzondere Halloween aankleding.

Je kunt je wagen aan het doolhof Le Labyrinthe de Bill le Macabre. Door het oplossen van raadsels kan je hier de uitgang vinden.

Achtbaan Silver Mountain wordt voor de gelegenheid in een ander jasje gestopt. En ook het parktreintje Train des Sables, wordt omgetoverd tot Trein der zielen. Bezoekers moeten op de trein ontdekkingsreiziger Ozzy Redfield helpen om zijn missie te volbrengen.

 

Dia de los Muertos

Tijdens deze periode keert ook de show Dia de los Muertos terug. Een Mexicaanse geest en zijn vrolijke levende doden treden dagelijks op om 14u30.

 

Bron en foto: La Mer de Sables