Plopsaland De Panne opent drie nieuwe spookhuizen tijdens de Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne organiseert dit jaar opnieuw enkele Halloweenavonden met spookhuizen. Dit jaar kom je oog in oog te staan met enge ratten, een demon die feesten terroriseert en een freaky snoepbaron.

 

Vanaf 14 oktober staat Plopsaland De Panne in het teken van Halloween. Tijdens deze periode kan je op 14, 15, 21, 22, 28 en 19 oktober genieten van een griezelige show van Piet Piraat. Van 30 oktober tot en met 3 november strijkt Ketnet weer neer in het park. Je kan dan Sari en Mats ontmoeten van de GameKeepers en op de foto gaan met Samson en Marie. Ook de Ketnetband geeft weer het beste van zichzelf tijdens een optreden. Deze dagen worden telkens afgesloten met een vuurwerk.

 

Scare Nights

Op 14, 21, 28, 31 oktober en op 4 november vinden de Scare Nights plaats. Dit jaar openen er maar liefst drie nieuwe spookhuizen. Verder lopen tientallen monsters rond in het park en kan je twee scare zones trotseren. Het park blijft tijdens de Scare Nights geopend tot 22 uur, de dag wordt afgesloten met vuurwerk.

 

Scarezones

Skrämma in Wickieland

Wickieland wordt geteisterd door de bloeddorstige vikings van het gestrande spookschip Skrämma. Durf jij de bemanning te trotseren tijdens deze onstuimige nacht?

 

Scarecrow in Heidiland

Nadat het vredige bergdorpje in duisternis is gehuld, worden de vogelverschrikkers van het platteland plots levend en veranderen ze in bloeddorstige monsters met maar één doel: de inwoners terroriseren. Durf jij een stap in dit dorp te zetten?

 

Spookhuizen

MAD Rat by Fanta

Als ratten in de val, dat is jouw lot als je ondanks alle waarschuwingen toch deze getto wil verkennen. Om levend uit dit labyrint te geraken moet je de juiste keuzes maken en snel zijn! Gestoorde ratten zitten je op de hielen, iedere verkeerde beweging kan fataal zijn. Dus: ren voor je leven!

 

Krampus

Krampus heeft opnieuw toegeslagen tijdens een kerstdiner. Een gezin met stoute kinderen en ouders die niet meer in de Kerstman geloven zijn het slachtoffer geworden van de duistere krachten van deze demon.

 

CandyStein by Trésor

Heb je zin in een snoepje? Dr CandyStein leidt je graag rond in zijn snoepfabriek CandyStein. Maar laat je niet verleiden door de zoete geuren en felle kleuren. Dr. CandyStein produceert snoep voor de onderwereld gemaakt van… mensen!

 

Bron en foto Plopsaland De Panne