Fotoalbums: Rodelspass– 21 juli 2023

Themeparkfreaks Bob en Tristan trokken er in juli op uit om pretparken en rodelbanen te bezoeken. Hiervoor reisden ze doorheen Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Slowakije. Het hoofddoel van de trip was de landbingo te scoren in Tsjechië, maar ook een bezoekje aan Freizeitpark Plohn, Wiener Prater en het Oostenrijkse Familypark waren zeker de belangrijkste stops.

 

Ski Areál Kaste Petříkov

Om hun dag te beginnen gingen Themeparkfreaks Tristan en bob langs bij Ski Areál Kaste Petříkov. Hier kan je plaatsnemen op een Mountain Coaster van Brandauer. Deze baan heeft de naam Bobová dráha. Bobová dráha opende in 2006 en heeft een lengte van 785 meter.

Hruba Voda

Ook de Alpine Coaster Bobová dráha van Hruba Voda kreeg een bezoekje van Themeparkfreaks Bob en Tristan. Deze werd gebouwd door Wiegand en opende in 2006. De baan is 620 meter lang.

HEIpark Tošovice

De volgende Alpine Coaster, die Themeparkfreaks Bob en Tristan zouden aandoen was gelegen in het park HEIpark Tošovice. Hier kan je tal van activiteiten beoefenen zoals Tubing, mountainbiken en tal van andere. De heren hadden er voornamelijk oog voor Bobová dráha. Deze werd gebouwd door Wiegand en opende in 2005. De baan heeft een lengte van 965 meter.

Górski Park Równica

In het Poolse Górski Park Równica maakten Themeparkfreaks Bob en Tristan een ritje op de Alpine Coaster Tor Saneczkowy. Deze baan heeft een lengte van 575 meter en werd gebouwd door Wiegand. Tor Saneczkowy opende in 2006.