Legoland Deutschland stelt winterprogramma voor

Legoland Deutschland maakte eerder al bekend dat het park de deuren deze winter ook zal openen, voor een eerste winterevenement. Vanaf 24 november 2023 kan je het park ontdekken in een compleet andere sfeer.

 

WinterWonder Legoland dat zijn: bijna duizend kerstbomen, talloze lichtjes en feestelijke Lego-versieringen. Kinderen zullen verwonderd zijn wanneer de magische Legoland Parade door het park paradeert of als de 10 meter hoge DUPLO-kerstboom hen begroet bij de ingang. Gecombineerd met het toch al grote aanbod aan attracties in Legoland Duitsland belooft het WinterWonder Legoland in de winter een geweldige bestemming voor gezinnen te worden. Legoland opent alle binnen-attracties en geselecteerde buitenattracties.

Een andere unieke bezienswaardigheid is zeker het winterse, misschien zelfs met sneeuw bedekte, Miniland. Natuurlijk mag de Kerstman niet ontbreken in het WinterWonder LEGOLAND: Gasten kunnen naar hem zwaaien tijdens de parade of vooraf een afspraak maken en hem komen bezoeken in zijn huis in Miniland. En wat zou de winter zijn zonder een glanzende, gladde ijsbaan? Professionals kunnen in Legoland hun pirouettes draaien en beginners kunnen met hulpmiddelen aan hun choreografie werken.

Geweldige artiesten zullen de bezoekers ook meevoeren naar een fantastisch winterwonderland voor jong en oud in de sprookjesshows. Of het nu op het ijs of op het grote podium is: de wintershows zorgen voor een mooie kerstperiode en het begin van het nieuwe jaar. Plezier en verbazing gegarandeerd voor het hele gezin.

 

Wanneer?

Nadat het reguliere seizoen op 5 november eindigt met griezelige Halloween-weken, gaan op 24 november de poorten van het feestelijk versierde WinterWonder LEGOLAND open. Vanaf dan is het attractieparkresort in de weekenden geopend van vrijdag tot en met zondag. Tijdens de kerstvakantie, van 22 december tot en met 7 januari, is het park dagelijks te bezoeken. Uitzonderingen: 24, 25 en 31 december en 1 januari. Tickets en accommodatiepakketten voor het eerste LEGOLAND-winterseizoen kunnen al worden geboekt op www.LEGOLAND.de/WinterWonder .

 

Bron en foto’s: Legoland Deutschland