Bellewaerde Park gunt een blik op grote bouwwerf nieuwe waterattractie

In het Belgische Bellewaerde Park openden dit jaar al meerdere nieuwigheden, maar ook voor volgend jaar zit het park niet stil. Momenteel wordt gebouwd aan een heel grote nieuwe waterattractie. Onlangs deelde het park enkele beelden vanop de bouwwerf.

 

Bellewaerde Park werkt momenteel hard aan een gloednieuwe waterattractie die gebouwd wordt door Intamin Amusement Rides. De nieuwigheid wordt een Spinning Rapids attractie die de plek inneemt van de oude Keverbaan die het park verliet.

Een filmpje dat het park maakte toont hoever de werkzaamheden al gevorderd zijn. Zo zien we al een grote lifthill die opgebouwd is. Om deze attractie uit te gaan testen moeten we nog geduld hebben tot 30 maart 2024.

 

 

De attractie krijgt een capaciteit van 960 personen per uur en bevat verschillende unieke elementen, waaronder een verticale lift en een halfpipe. Bellewaerde Park investeert maar liefst 16 miljoen euro in deze nieuwigheid.

Behalve de waterattractie zal er in het gebied ook een kleine achtbaan en mini log flume gebouwd worden. Voorlopig is het nog niet bekend hoe deze er uit zullen zien en wie de fabrikant is.

 

Bron en foto: Bellewaerde Park