In DippieDoe komen personages uit de enge verhalen tot leven tijdens Halloween

Dit najaar zijn de onweerswolken boven Attractiepark DippieDoe donkerder dan ooit. In alle hoeken en gaten komen personages uit de boeken van de uitgebrande DippieBoekenBibliotheek tot leven! Doorgedraaide circusartiesten, venijnige piraten en slijmerige zeemonsters nemen bezit van het park. Het onheil heerst nog altijd!

 

De DippieBoekenBibliotheek is afgebrand en de verhalen komen tot leven. De baas van de bibliotheek, bibliothecaris Columbus Forêt, is tot overmaat van ramp op mysterieuze wijze opgesloten in één van de boeken. Wanneer zijn kleinzoon deze plek op het spoor komt en op onderzoek uitgaat, raakt hij verzeild in een magisch avontuur. Duistere raadsels blijven niet lang verborgen…

Het Halloween evenement van DippieDoe is er speciaal voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar oud. De Halloweenperiode loopt van 17 tot 31 oktober in het park, dat op deze dagen geopend is vanaf 12.00uur in de middag tot 21.00 uur in de avond. Vanaf 18 uur wordt het pas echt eng.

Wie geen angst heeft en het park durft bezoeken wordt getrakteerd op een interactieve voorstelling, met in de hoofdrol de meermaals bekroonde illusionist Alfredo Lorenzo, een spectaculaire circusshow en een losloop van meerdere scare actors die je doen laten rillen!

 

Zones in het park

In het park zijn er vier zones, die allemaal zijn gethematiseerd naar de gevallen boeken.

 

De DippieBOErderij

Waar Vincent de Vrolijke Vogelverschrikker rondloopt en rek- en strek oefeningen uitvoert met de kinderen.

 

DippieCircus

Ontdek jouw eigen circustalent en geniet in de avond van een spannende Halloween show in de grote circustent!

DipPiratenbaai

Dit is een scare zone. Hier wordt je de stuipen op het lijf gejaagd door piraten en zeewezens! Verder is er een echte Kapiteinshut, waar spookachtige taferelen huizen.

 

DippieDoolhof

Durf jij te dwalen door het DippieDoolhof? Let op… in de avond kom je hier misschien wel wezens tegen…​

DippieDans 

Hier geven kinderen verschillende muzikale-en dansoptredens. Zing en dans lekker mee!