Vier Halloween in Disneyland Paris

Van 1 oktober tot 5 november 2023 kun je in Disneyland Paris terecht om Halloween te vieren. Zo zal je er je favoriete figuren kunnen zien in Halloween kostuum en worden natuurlijk de bekende slechteriken in de spotlights geplaatst.

 

Mickey en Minnie Mouse zijn van plan om dit jaar Halloween met veel plezier te vieren. Samen met hun vrienden hebben ze een ondeugend programma vol met verrassingen in elkaar gepuzzeld. Zo kunnen bezoekers genieten van Mickey’s Halloween Celebration, waar prachtige praalwagens de straten van Disneyland Paris zullen versieren. Uiteraard kan je ook op de foto met de vele bekende figuren terwijl ze hun speciale Halloween kostuums aanhebben.

 

Ook krijg je de kans om met de meest beruchte slechteriken op de foto te gaan. Denk maar aan Maleficent, Kapitein Haak en Jafar. Die laatste zal overigens ook nog eens het Kasteel van Doornroosje toe-eigenen tijdens de slotshow Twilight. Het wordt een spectaculaire licht- en klankshow met projecties en fonteinen. De ideale inleiding voor Disney Dreams (de standaard slotshow), die er net achter zal volgen.

 

Wie het liever wat spannender heeft tijdens deze dagen zal het moeten doen met 2 attracties, namelijk Phantom Manor en de Twilight Zone Tower of Terror. De Halloween ervaring wordt verder aangesterkt met speciale producten en souvenirs in de winkels en restaurants.

 

 

 

Bron & foto: DLP