Lagotronics Projects presenteert herziene Battle Arena

The biggest battle on every level is in een nieuw jasje gestoken! Er zijn drie verschillende niveaus van thematisering en storytelling beschikbaar voor de Battle Arena. Het principe blijft bij ieder niveau hetzelfde: verzamel zo veel mogelijk punten door targets te raken die in het decor of op de andere gondels verstopt zitten. Dit alles terwijl de gondels op en neer gaan in voorgeprogrammeerde, maar onverwachte interval programma’s. De bezoekers kunnen zelf met een joystick de gondels om hun eigen as laten draaien om zo alle targets en opponenten in hun vizier te krijgen.

 

Steel punten van je tegenstanders

Een extra leuk element wat deze ride een echt battle maakt, is dat er in teamverband gespeeld kan worden en spelers ook punten van hun tegenstanders kunnen stelen. Dit kan door het raken van de targets op hun gondels. Deze battle kan gespeeld worden per bezoeker, per gondel, maar ook met meerdere gondels in één team. Welk team raakt de meeste targets en wint?

Het geïntegreerde scoresysteem houdt alle punten bij die door de spelers zijn verzameld. Als ze de rit verlaten kunnen ze hun behaalde scores bekijken en vergelijken.

 

Level of Theming & Storytelling

De Battle Arena attractie kan op maat gemaakt worden voor iedere klant, met een specifiek decor, specifieke storyline en content (audio/video). De attractie is leverbaar met minimale thematisering, maar kan ook uitgevoerd worden met gedetailleerde thematisering en uitvoerige storytelling. Er zijn 3 onderscheidende niveaus:

Basic Package: heeft een minimale thematisering en storytelling, focus hierbij ligt op de interactieve battle en het verzamelen van punten. Standaard LED targets geven bezoekers feedback wanneer een target geraakt is.

Themed Package: de attractie en de voertuigen worden naar wens gethematiseerd. Door middel van een goede verhaallijn worden bezoekers meegenomen in het thema van de attractie en missie die uitgevoerd moet worden. Targets zijn gedecoreerde objecten. In het decor zijn tevens diverse SFX geïntegreerd die geactiveerd worden door het raken van bepaalde targets.

Dark Ride Package: dit is het meest uitgebreide pakket, waarbij gebruik gemaakt wordt van een combinatie tussen interactief décor, interactieve video schermen en geavanceerde special effects. Door middel van een passende storyline wordt een unieke dark ride experience gecreëerd. Dit is enkel mogelijk op indoor locaties.

De Battle Arena wordt standaard geleverd met een interactief systeem (24 shooters), krachtige geluidsinstallatie, show verlichting, score monitor en grote LED Wall om een echte indrukwekkende Battle Arena te creëren. Elk pakket kan naar wens worden aangepast en uitgebreid met onder andere animatronics, décor en SFX zoals water effecten en rook, licht en geluidseffecten.

 

Wachtrij Entertainment

Optioneel kan de wachtrij interactief betrokken worden bij de attractie. In de wachtrij worden enkele shooters geplaatst waarmee gasten op de targets en spelers (gondels) kunnen schieten. Hierdoor wordt de wachtrij onderdeel van de beleving en tevens is dit voor bezoekers een soort practice scene om het schieten al te oefenen.