DarKoaster werd geopend in Busch Gardens Williamsburg

Onlangs mochten de eerste bezoekers van Busch Gardens Williamsburg plaatsnemen in de gloednieuwe achtbaan DarKoaster. Deze achtbaan werd gebouwd in het gebouw van de voormalige attractie Curse of DarKastle.

 

De nieuwe achtbaan DarKcoaster werd geopend in Busch Gardens Williamsburg. De achtbaan werd volledig indoor gebouwd in het gebouw waar ooit de attractie Curse of DarKastle terug te vinden was. Het gaat om een achtbaan met Jet Ski’s als treintjes.

 

Voor de bouw van de achtbaan is de gerenommeerde fabrikant Intamin ingeschakeld. Het gaat om een Family Launch Coaster met vier lanceringen. Deze lanceringen brengen het treintje tot een topsnelheid van 57,9 kilometer per uur. De lengte van de baan is 748 meter.

 

Verhaal

Volgens de overlevering van Busch Gardens, duikt het verlaten fort van koning Ludwig weer op omdat er vreemde weerpatronen zijn vastgesteld in de buurt van het vervloekte kasteelterrein. Alleen de dapperste zielen zullen op sneeuwscooters deze duistere expeditie aangaan om het mysterieuze fenomeen te ontdekken. Een bovennatuurlijke kracht zal hen meer dan enkel een razende storm doen beleven.

 

Bron en foto: Busch Gardens Williamsburg