Efteling stelt nieuwe zomeractiviteiten voor

In de Efteling kan je al jaren genieten van een leuk zomeraanbod in de zomermaanden. In de beginjaren noemde men deze de Efteling zomeravonden en vonden ze alleen op zaterdagavond plaats. Vervolgens werd het event groter onder de noemer Zeven pleinen festijn. De dagen bleven beperkt maar het aanbod werd veel groter. Vanaf 2020 echter is het elke dag zomer in de Efteling. Heel de zomer door zijn er elke dag tal van extra activiteiten te doen.

 

Nieuw dit jaar is het zomerstrand op de speelweide. Kinderen kunnen er spelen op een springkussen in de vorm van een Sombrero. Ook is er een gigantisch zandkasteel, het ideale strandgevoel komt tot leven op deze plek. En alles zal in het teken staan van Jokie en Jet met extra shows en een Mariachi band met zomerse muziek.

Op het Python plein naast Station de Oost kom je alles te weten over snelheid, G-kracht, de attractie en muziek van Ruigrijk. Zet je schrap voor de ruigste experimenten, doe mee met verschillende testen en wie weet komt jouw gegil wel terecht in de Ruigrijk-remix.

Bij droomvlucht komt de mooie elfentroon terug. Je kunt er je ook laten schminken en verkleden in een elfje. Kortom droomvlucht komt tot leven op het plein.

 

Voor een heus dorpsfeest moet je bij Max en Moritz zijn, je kunt de kwajongens er zelf tegen komen in hun vliegmachine. Ook Bakker Krummel en Frau Schmetterling zijn druk in de weer en zingen zelf een deuntje mee op het bonte blaaskapel Anderberg musikverien. Er zijn ook tal van spelletjes en lekkernijen in de chalets rondom het plein.

 

En op het Fata Morgana plein komt de grote reus tot leven. Durf jij met hem op de foto te gaan?

 

En om alles te ontdekken is de Efteling bijna heel de Zomer lang elke dag open tot 22u.

 

Bron : Efteling

Foto’s: Efteling