Fotoalbums: VAE-trip 2023: Sparky’s (RAK Mall) & Dino World (Safeer Mall) – januari 2023

Begin 2023 trokken 8 Themeparkfreaks uit België en Nederland naar de Verenigde Arabische Emiraten om daar niet alleen de gekende Emiraten Dubai en Abu Dhabi uitgebreid te ontdekken, maar ook de andere 5 minder gekende Emiraten zijnde Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah. We brengen dan ook graag verslag uit van uit alle pretparken van de VAE.

 

Vandaag nemen we jullie mee naar twee indoor pretparkjes in de Emiraat Ras al-Khaimah.

 

Sparky’s (RAK Mall):

Sparky’s gelegen in de Ras al-Khaimah Mall (afgekort RAK Mall) is een van de vele Sparky’s pretparken in de VAE. Het is gelegen in de Emiraat Ras al-Khaimah en opende in 2012 de deuren. Er staat een Mini Coaster van de Italiaanse fabrikant L&T Systems. Voor de rest zijn er voornamelijk arcade games en simulatoren in het pretpark te vinden.

Dino World (Safeer Mall):

Dino World is gelegen in de Safeer Mall in de Emiraat Ras al-Khaimah. Het pretpark opende rond 2011 en bevat een achtbaan van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. Deze is net zoals de rest van het park volledig in dino thema. Naast de vele arcade games en de rollercoaster zijn een zweefmolen, mini reuzenrad en een soort Kontiki met draaiende karretjes de belangrijkste attracties.