Fårup Sommerland opent nieuwe attractie Rundrejsen

Nadat Fårup Sommerland vorig jaar enorm investeerde in de hoogste en snelste achtbaan van Denemarken met Fønix, zal het park dit jaar een attractie openen die eerder voor de jongste bezoekers bedoeld is.

 

Het hoeft niet altijd spectaculair te zijn, moet het Deense Fårup Somerland gedacht hebben, want dit jaar investeert het park in het kinderaanbod. De nieuwe attractie voor dit jaar wordt namelijk Rundrejsen.

In Rundrejsen zullen de bezoekers plaatsnemen in een klassieke carrousel met twee verdiepen. Tijdens de rit kan men op de molen afbeeldingen zien die de geschiedenis van het park in beeld brengen.

De nieuwe molen komt naast de Apollo Sidecar attractie Motorbøllen te staan. Ook het gebied rond de molens zal onder handen genomen worden. De speeltuin die nabijgelegen is wordt namelijk volledig vernieuwd. Er komt een nieuwe zandbak en een speeltoestel met een gedempte vloer.

Ook het horeca-aanbod wordt hier aangepast. Het nabijgelegen ijssalon zal in de toekomst ook pannenkoeken aanbieden en krijgt een nieuw houten terras.

 

Bron en foto: Fårup Sommerland