Toverland maakt laatste nieuwe beleving in Avalon bekend

Toverland is momenteel bezig met de uitbreiding van het gebied Avalon. Het park zal er maar liefst vier nieuwe attracties bouwen en er komen ook vijf nieuwe belevingen terecht in het gebied. Elke week maakte het park een nieuwe beleving bekend en enkele dagen geleden werd dan ook de laatste beleving bekendgemaakt. Maak kennis met Waterdwarf Alley!

 

Onlangs maakte Toverland de laatste nieuwe beleving bekend die terechtkomt in het gebied Avalon. De laatste beleving is Waterdwarf Alley, een straatje met drie huisjes waar je enkele lokale bewoners van Avalon kunt spotten. Het straatje komt te liggen tussen het station van Fēnix en het restaurant The Flaming Feather. In de huisjes zijn er interactieve elementen gestopt zodat je de bewoners kan meehelpen met hun werk. Uiteraard zijn er ook verwijzingen te vinden naar de epische strijd tussen de ijsheks Morgana en de tovenaar Merlijn, die plaatsvond in Avalon. Zo vind je binnenkort Frost Dragon Statue terug in het water, wie weet kan jij wel zijn hart ontdooien.

 

Als eerste is er de Blacksmiths’ Workshop waar je de smid van Avalon aan het werk kan zien. Zo kan je met de windwijzer het vuur aanwakkeren waarmee de smid wapens en schilden maakt. Daarnaast kan je ook ontdekken welk wezen er in de laatste creatie van de smid zit, namelijk een robuuste helm. Wil je weten welk wezen het is? Dan zal je eens moeten rinkelen met het belletje dat zich bij het huisje bevindt. Als tweede is er Creatures Cottage. Een huisje waar een waterdwerg woont. Helaas is de dwerg momenteel niet thuis en hebben enkele fantasiedieren zijn onderkomen volledig overgenomen. Via de verschillende raampjes zal je de dieren kunnen spotten en zal je zien dat er niet alleen kleine dieren het huisje zijn binnengeraakt. In de metershoge schoorsteen heeft een nieuwsgierige draak zijn hoofd gestoken, waar hij geniet van het uitzicht. Ook hier is er een interactief element toegevoegd in de vorm van een toeter op de vensterbank. Wie wil kan hierin eens roepen. Als laatste is er het Books & Spells House. Dit is de lokale bibliotheek van Avalon, één van de lievelingsplekjes van Merlijn de Tovenaar. Dankzij de druïdestenen, springt het huisje meteen in het oog. Binnenin zie je Merlijn samen met een waterdwerg een betoverend schaakspel spelen. Het interactieve element hier is een zandloper, waardoor jij de baas wordt over de tijd. Zo kan je de tijd voor- of achteruit spoelen en dat brengt heel wat beweging met zich mee in het huisje!

 

Waterdwarf Alley is onderdeel van de uitbreiding van Avalon. In de inleiding vermeldden we al dat er vier nieuwe attracties komen en dat er ook vijf nieuwe belevingen in het gebied terechtkomen. Ook komen er twee nieuwe figuren terecht in het park, die kregen de naam Sparky (een draakje) en Juna (een eenhoorn). Waterdarf Alley is op zijn beurt weer een van de vijf nieuwe belevingen. Zo zal je binnenkort in Avalon ook nog een toverklok, een waterspeelplaats, een peuterspeeltuin en enkele draken terugvinden.

 

Bron & foto: Toverland