Tayto Park verandert officieel van naam

Het Ierse pretpark Tayto Park had al langer aangekondigd dat het een naamsverandering zou doorvoeren, maar sinds begin januari is het dan zo ver! Voortaan zal het park door het leven gaan als Emerald Park. Zo wist het park ook haar naam op sociale media aan te passen, maar ook haar webadres. Het pret- en dierenpark zal in maart 2023 (opnieuw) de deuren openen.

 

De nieuwe website van het park kunnen we terugvinden via het domein emeraldpark.ie. In 2022 konden we al aankondigen wat de nieuwe naam van het park zou worden. De nieuwe naam Emerald Park past in het beeld dat veel internationale gasten van Ierland hebben. Vanwege de uitgestrekte groene gebieden wordt Ierland vaak het Emerald Isle genoemd.

Destijds werd er nog gefluisterd dat er twee nieuwe achtbanen zouden openen in Emerald Park in 2023, maar we moeten helaas bevestigen dat de opening van deze nieuwe attracties verschoven werd naar 2024. Dit wist het park aan onze redactie te bevestigen. De twee nieuwe attracties zouden duellerende achtbanen zijn die uit de stallen van Vekoma komen. Het hele project zal te vergelijken zijn met Hals-über-Kopf en Volldampf uit het Duitse pretpark Erlebnispark Tripsdrill.

Bron: Emerald Park
Foto: Instagram –
emeraldparkireland